Jokan o čudesnoj ''sedmici'': ''Ovako nešto nikad nisam video''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 25.01.2015.
22:31
Izvor: Sportske.net

Slaviša Jokanović je ponosan na svoje igrače posle jučerašnje pobede i preokreta protiv Blekpula, ali i upozorava da do konačnog cilja ima još dosta utakmica.

watfordfc.com
watfordfc.com

Povezane vesti

O ekipi Votforda koju sa klupe predvodi Slaviša Jokanović, danas govori čitav fudbalski svet, posle jučerašnje fantastične partije u drugih 45 minuta, kada se mreža Blekpula čak sedam puta zatresla.

Naravno, posle svega, srpski stručnjak je oduševljen i priznaje da u karijeri ovako nešto do juče nije doživeo.

''Čudna utakmica. Imali smo mnogo problema na početku i tokom prvog poluvremena, ali smo u nastavku imali pravu reakciju. Nedostajao nam je jedan igrač u veznom rdu, pokušali smo prvo sa Vidrom, ali nam je Votson pomogao da u drugom poluvremenu zaigramo mnogo bolje i kompaktnije.

''Iskreno, ovako nešto još nisam video. Pokazali smo dva potpuno različita lica u ovoj utakmici. Ipak, svi smo verovali u poluvremenu da u drugih 45 minuta možemo da napravimo preokret. Naravno, niko nije ni pomislio na sedam golova, ali dali smo ih i zbog toga smo srećni'',
objašnjava Jokanović.

Veliko zadovoljstvo je opravdano, ali Jokanović pokušava da spreči euforiju koja bi mogla da donese kontraefekat.

''Pred nama je još 19 utakmica, prva sledeća je već u petak protiv Bornmauta i bilo bi nam mnogo teže da nismo osvojili ova tri boda'',
ističe Jokanović.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke