Jokanović i Dinamo u krizi - Rusi upiru prstom u Slavišu, nema tima!

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 03.10.2022.
08:32
Izvor: Sportske.net

Sezona ne ide kako je planirano.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Fudbaleri moskovskog Dinama nalaze se u krizi rezultata nakon tri uzastopna poraza i četiri na poslednjih pet utakmica.

Ako je život Slaviše Jokanovića na klupi Moskovljana počeo vrlo dobro, sada situacija nije pozitivna koliko pre dva meseca. Klub koji je prošle sezone završio kao trećeplasirani u Rusiji želeo je, ako ništa drugo, makar da ponovi taj uspeh, ali pitanje je koliko je to realno. Posle trećine šampionata, Dinamo iz Moskve je tačno na sredini tabele sa 16 poena, 13 manje od vodećeg Zenita.

Ruski mediji kritikuju. Zamera se Dinamu da su bezidejni, uz nedostatak hrabrosti, stava i vođe na terenu. "Sport Ekspres", konkretno, ističe da je fudbal koji pruža Dinamo u ovom trenutku dijametralno suprotan u odnosu na zabavu pod vođstvom trenera Sandra Švarca.

Napomenuto je i da je Jokanović na početku sezone imao kadrovskih problema i da niko nije mogao mnogo šta da mu zamera, ali da je sada, kada su svi spremni, situacija drugačija, te da nikakvog pomaka nema. 

Ističe se i da je ekipa letargična po svakom pitanju: da nema timskog radovanja prilikom postizanja golova, da je atmosfera potonula.

Moraće Jokanović da zasuče rukave i ispravi pojedinosti, u suprotnom, Dinamo će možda posegnuti za restriktivnim merama.

Poslednji meč ovog kola ruske Premijer lige igra se u Samari gde Krila Sovjetov dočekuje Krasnodar. Domaćin je favorit, prema AdmiralBet, ali pokušajte sa duplom šansom na goste. Kvota je 1.64.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke