"Jorgandžijska" frka, nekad Kun, "Tigar", Forlan, danas Grizman mora sam!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 13.02.2019.
19:28
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je posle niza fantastičnih transfera kada su napadači u pitanju, Atletiko počeo da gubi kompas. Madridski mediji to dokumentuju brojkama...

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

U Atletiku su u u nevolji, nema ko da da gol osim Grizmana.

Mnogo novca su potrošili na napadače, setite se samo Džeksona Martineza, pa onda Gameira koji je plaćen 40 miliona, posle se vratio Košta za 65, Kalinić je koštao 17, i jednostavno osim Francuza niko ne daje golove.

On ih je postigao 17, 11 u ligi, ukupno daje gol na svakih 158 minuta. Drugi strelac tima je povređeni Koke sa pet golova.

Pre povrede Košta u ligi nije dao gol 889 minuta, što je zaista strašan podatak. Kalinić je postigao četiri gola, koliko i Korea, ali prosek im je očajan.

Sada je stigao Morata, odigrao 161 minut u mečevima protiv Betisa i Reala, dva poraza, bez gola za bivšeg fudbalera Čelsija.

Mediji u Španiji podsećaju na plejadu napadača poput Kuna, Tigra Falkaoa, Forlana ranije i Nanda Toresa koje je klub izrodio i uvek uspevao da zameni, sada su u velikim problemima i Grizman je jedina realna nada. Čini se da od borbe za titulu nema ništa, a za sedam dana čeka ih moćni Juventus u top 16 fazi Lige šampiona...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Wednesday, 13.02.2019
23:29

U Atletiku je problem Simeone a ne napadaci! Simeone forsira igru na snagu a ne na tehniku i zato je to tako, drugo Simeone je pokazao sta je znao i bio je vecito ili drugi ili treci, tako da sa njim nisu trebali da produzuju ugovor, covek je slb trener!

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 13.02.2019
21:09

Ima Kostu i Moratu za koje bi ubio svaki trener.

avatar
LFC 19-ta
Thursday, 14.02.2019
08:49