Još jedan Partizanov rival pretrpeo težak poraz

Autor: Darko Mitrović
nedelja 09.10.2022.
18:00
Izvor: Sportske.net

Prvo Keln, sad i oni...

 EPA-EFE/Nils Petter Nilsson
EPA-EFE/Nils Petter Nilsson

Povezane vesti

Partizanova grupa u Ligi konferencija je veoma zanimljiva i neizvesna, a za sada je jedino ekipa Slovackog ostala sa minimalnim šansama za plasman u nokaut fazu, dok su Partizan, Nica i Keln ravnopravni u toj borbi.

Svi oni danas igraju svoje mečeve u nacionalnim šampionatima, a Nica je za sada jedina bila uspešna, pošto je na svom terenu savladala ekipu Troe sa 3:2.

Preneli smo takođe da je Keln doživeo težak poraz u Bundesligi na gpostovanju u Menhengladbahu - 5:2, a ništa bolje nije prošla ni ekipa Slovackog u 11. kolu šampionata Češke.

Slovacko je danas na svom terenu odmerilo snage sa ekipom Bohemijansa i pretrpelo ubedljiv poraz, rezultatom 4:2.

Ekipi koju sa klupe vodi Martin Svedik dogodilo se nešto slično kao Partizanu kada je nedavno igrao protiv Slovackog. Tada je Partizan sredinom prvog poluvremena ostao bez isključenog Belića, ali je do kraja uspeo da izbori remi rezultatom 3:3. Danas je Slovacko u 12. minutu ostalo bez Boreka koji je dobio direktan crveni karton, ali domaći tim nije mogao da sa igračem manje ponovi podvig poput Partizanovog.

Bohemijans je u potpunosti iskoristio brojčanu prednost na terenu, poveo je golom Kveta u 16. minutu, a pred kraj poluvremena prednost je duplirao Prekop. U nastavku još dva gola Kveta, a prvi pogodak za ekipu Slovackog postigao je desni bek Rejnberk u 77. minutu meča kada je smanjio na 3:1.

U poslednjim trenucima nadoknade vremena Slovacko je uspelo da ublaži poraz golom Daničeka koji je iz jedanaesterca postavio konačnih 4:2.

Posle 11 odigranih kola, Slovacko se nalazi tek na 10. mestu na tabeli sa 13 osvojenih bodova i skorom od tri pobede, četiri remija i četiri poraza.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke