Još jedna kazna za Sanča - Da li je ovo potrebno?

Autor: Sportske Net
utorak 07.11.2023.
10:15
Izvor: Sportske.net

Od najiščekivanijeg pojačanja do prosečnog fudbalera koji trenira sa igračima iz akademije.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Džejdon Sančo je definitivno bez fudbalske budućnosti na ,,Old trafordu". Ko je kriv, da li fudbaler, da li Ten Hag, uprava, agenti... Nije ni bitno. Ono što je jedino važno i jedina istina, jeste da Englez ne igra.

Sančo je praktično totalno izopšten od prvog tima. Prov mu je zabranjeno korišćenje svih klupskih prostorija, potom je prešao da trenira sa igračima sa akademije, da bi sada usledio bizaran potez. Sančo je, kako "San" prenosi izbačen i iz Vocap grupe Mančester junajteda. Kako živimo u vremenu društvenih mreža i onlajn komunikacije, ovo verovatno i nije toliko mala stvar. 

Sukob između Ten Haga i Sanča eskalirao je kada je Holanđanin istakao fudbalera da se ne trdui na treningu, da bi ovaj na društvenim mrežama demantovao ove navode, rekavši da je njegovo zalaganje zadovoljavajuće i da Ten Hag od njega pravi žrtvenog jarca.

Sančo je poslednju utakmicu za "crvene đavole" odigrao 26. avgusta protiv Notingem Foresta, kada je Junajted slavio 3:2. 

Junajted je doveo 23-godišnjeg krilnog igrača pre dve godine u transferu vrednom 85.000.000 evra sa kojim je potpisao ugovor do leta 2026. godine. On je trebalo da bude dugoročno rešenje kluba na poziciji levog krila. Međutim...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke