Joško Gvardiol: "Realno, namučili smo se, nadam se da ću doći opet"

Autor: Sportske Net
sreda 13.12.2023.
22:00
Izvor: Sportske.net

Siti kao prvoplasirani ide u narednu fazu.

EPA-EFE/PANAGIOTIS MOSCHANDREOU
EPA-EFE/PANAGIOTIS MOSCHANDREOU

Povezane vesti

Defanzivac Mančester sitija Joško Gavrdiol izneo je svoje utiske posle pobede nejgovog tima nad Crvenom zvezdom u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona. 

"Drago mi je da smo ostvarili tu zadnju pobedu, prvenstveno jer smo pokušali da odmorimo par igrača, zato što nam raspored nije lagan u Engleskoj. Čestitam momcima", rekao je on, pa se kratko dotakao atmosfere na "Marakani".

"Atmosfera je lepa, prvi put sam ovde i nadam se da ću doći opet". 

Osvrnuo se na oba duela sa crveno-belima u Ligi šampiona.

"U prvoj utakmici su bili opasniji definitivno, iako su danas postigli dva gola. Moram da kažem da su kvalitetna ekipa i da nije bilo lagano u obe utakmice. Realno gledano namučili smo se. Želim im svu sreću u ostatku sezone",  kazao je hrvatski fudbaler. 

Mančester siti od 19. decembra igra Svetsko klupsko prvenstvo u Saudijskoj Arabiji. 

"Imamo dosta povreda, pokušavamo da se odmorimo. Imamo utakmicu sa Kristal Palasom, pa idemo u Saudijsku Arabiju. Naravno da ciljamo da podignemo trofej, ali tamo nas čekaju jaki protivnici. Moramo da se pripremimo što bolje i da pokušamo da osvojimo", kazao je. 

Hrvatska u grupnoj fazi Evropskog prvenstva ima izuzetno tešku grupu, u kojoj igra sa Španijom, Italijom i Albanijom. 

"Naravno da je teška grupa, ali mi znamo naš kvalitet, pokušaćemo da se što bolje pripremimo. U martu se okupljamo, lagano pripremao za to Evropsko i znamo šta je cilj, da što dalje doguramo", završio je hrvatski reprezentativac. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke