Joveljić zablistao, Galaksi otišao u četvrtfinale!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 26.05.2022.
08:35
Izvor: Sportske.net

Još jedan koji konkuriše za nacionalni tim za Mundijal u Kataru.

@LAGalaxy
@LAGalaxy

Povezane vesti

Dejan Joveljić blista u US open kupu, uspeo je da postigne i treći gol ove sezone u tom takmičenju nakon što je postigao dva gola Kol junajtedu u okviru četvrte runde. 

Sada je u osmini finala uspeo da sa svojim Galaksijem prođe u četvrtfinale, pošto je njegov tim savladao gradskog rivala Los Anđeles sa 3:1. 

Ušao je u igru umesto Čičarita, ponovo pokazao da je vredan pažnje i iskoristio je šansu samo sedam minuta nakon svog ulaska u igru, pogodio je za 3:0. 

Joveljić ne igra previše ove sezone u dresu Los Anđeles Galaksija, iako dobija šansu praktično na svakoj utakmici, ali tek pred sam kraj, pa je učinak od četiri gola na 14 mečeva zaista sjajan. 

U proseku, postiže gol na svakih 90 i kusur minuta...

Dejan je pozvan i od strane selektora Stojkovića za utakmice Lige nacija u junu mesecu,nalazi se na širem spisku i videćemo da li će ostati i na skraćenom.


Joveljićev nekadašnji klub Crvena zvezda danas igra finale Kupa Srbije protiv Partizana, ukoliko mislite da će domaćin danas pobediti sa 1:0, a da će gol postići Katai iz penala, možete se kladiti preko ovog linka, kvota je 30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke