Jovetić: "Daće Bog Srbija i Crna Gora zajedno na Euru"

Autor: Filip Rodic
utorak 28.03.2023.
09:30
Izvor: Sportske.net

Kapiten Crne Gore Stevan Jovetić i pored poraza od Srbije je optimističnog duha po pitanju plasmana "đetića" na Evropsko prvenstvo.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Srbija je slavila 2:0 u Podgorici, iako je domaćin imao periode inicijative i pokazao veliku borbenost. Sumnjalo se da će doći do nekih neželjenih momenata, ali se sve završilo sportskom borbom, kako i valja.

Stevan Jovetić, iskusni as i prijatelj mnogih srpskih reprezentativaca, istakao je u izjavi za RTS posle meča da bi po prikazanom Crna Gora sigurno mogla da se plasira na Euro, uz Srbiju.

"Stavili smo Srbiju u podređen položaj, čak mislim i da smo dominirali u prvom poluvremenu. I u drugom smo imali šanse, da je ona moja prilika ušla, druga bi priča bila. Čestitam ovim momcima. Ako ovako budemo igrali, ubeđen sam da idemo na Evropsko prvenstvo. Naravno, daće Bog da zajedno idemo. To bi bilo najlepše", rekao je Jovetić za RTS.

Komandant odbrane Crnogoraca Stefan Savić je vrlo zadovoljan prikazanim na terenu, svestan da Srbija ima tim na višem nivou što se tiče kvaliteta.

"Pookazali smo da možemo da igramo protiv jakih protivnika. Treba da se izvuku te pozitivne strane, blok i presing. Samo je moglo malo mirnije u završnici i da prevagne na drugu stranu. Individualni kvalitet je došao do izraćaja i čestitam Srbiji na pobedi", prokomentarisao je Savić.

Crna Gora posle dva kola ima tri boda.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke