Jovetiću dosta i pet minuta, Olimpijakos ubedljiv!

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.09.2023.
23:44
Izvor: Sportske.net

Crveno-beli iz Pireja lako do nove pobede.

EPA-EFE/SAVVIDES PRESS
EPA-EFE/SAVVIDES PRESS

Povezane vesti

U Grčkoj su odigrani mečevi šestog kola nacoionalnog šampionata, a Olimpijakos, koji će u četvrtak gostovati TSC-u u Bačkoj Topoli, večeras je na svom terenu savladao ekipu solunskog Arisa rezultatom 4:1.

Prvo poluvreme obeležio je autogol Brabeca u 21. minutu, za vođstvo Olimpijakosa, a početkom drugog poluvremena Pardo je doneo izjednačenje Arisu.

Trener domaćih Dijego Martinez je zatim reagovao izmenama, a nije se dugo čekalo da Olimpijakos vrati rezultatsku prednost. El Kabi je najpre u 63, a onda i u 70. minutu postigao dva gola kojima je rešio pitanje pobednika u ovom meču.

To nije bilo sve.  El Kabi je zamenjen u 78. minutu, u igru je ušao crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić kome je samo pet minuta na terenu bilo dovoljno da pogodi mrežu i na asistenciju Bila postavi konačnih 4:1.

Olimpijakos je prvi na tabeli sa 16 bodova posle šest odigranih kola, a PAOK je drugi sa tri boda manje. Inače, PAOK je danas na svom terenu savladao ekipu Volosa sa 3:0, naš Andrija Živković je bio starter, odigrao je 65 minuta, a zamenio ga je Despodov.

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke