Jović dokusurio šampiona, sjajna Fiorentina u seriji!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 04.03.2023.
22:44
Izvor: Sportske.net

Odlična partija Jovića za nekih desetak minuta.

EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

Pobeda Fiorentine u okviru 25. kola Serije A, savladan je aktuelni šampion Milan sa 2:1 (0:0). 

Bonaventura se ispromašivao u prvom poluvremenu, videli smo nekoliko sjajnih akcija "ljubičastih", a najuzbudljivija situacija je bila u 26. minutu kada je golman gostiju uspeo da odbrani udarac pomenutog Bonaventure.

U nastavku, više tempa, i odmah gol. Tomori obara Ikonea, sudija pokazuje na belu tačku, a Gonzales pogađa, 1:0.

Velika šansa za Milan bila je u 51. minutu kada je Žiru bez skoka šutirao glavom, ali je golman domaćih bio odličan i izbacio je loptu u korner. 

Samo par minuta kasnije velika šansa i za Tea Ernandeza, ali je golman domaćih bio perfektan. 

Pokušao je Pioli sa izmenama, ušao je i Ibrahimović, ali nije vredelo. Imali su jednu situaciju kada je sudija pokazao na belu tačku nakon igranja rukom Kabrala, ali je posle gledanja VAR tehnologije preinačio odluku. 

Luka Jović je mogao da postigne pogodak samo minut nakon što je ušao u igru, ali je golman Menjon uspešno odbranio. Dosta je živosti uneo u igru Fiorentine srpski reprezentativac, Milan je morao da se povuče iako je jurio rezultat. 

Visio je u vazduhu gol Luke Jovića i - desio se. Sjajna akcija po desnoj strani, Dodo šalje loptu, Jović je poleteo i pogodio - 2:0!

Nije bio kraj. 

Teo Ernandez je prošao po levoj strani, dobio loptu i šutirao sa ivice šesnaesterca, pogodio je pod prečku, 2:1, ispostavilo se da je to konačan rezultat. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke