Jović i njegova finansijska žrtva, da li će ga dovesti do mesta startera na Mundijalu?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 01.11.2022.
13:45
Izvor: Sportske.net

Imajući u vidu da je Vlahović povređen, i to je moguće...

EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

Luka Jović ozbiljno konkuriše možda čak i za startnih 11 "orlova" na nekoj od utakmica Mundijala. 

Srpski napadač igra sve bolje u Fiorentini, a u razgovoru za ATV rekao je da se odrekao velikog novca kako bi ponovo vratio formu. 

"Ja sam doneo odluku nakon što sam dobro razmislio o svemu i nakon što sam sam video šta mi je svaka ponuda donosila u tom trenutku. Odlučio sam da dođem u Fiorentinu iako sam imao ponude i većih klubova. O finansijama da ne pričam. Svi znaju da sam se finansijski žrtvovao da dođem ovde. Smatram da mi je dolazak u Fiorentinu dobra odskočna dolazak da se vratim u svoju staru formu i da se ponovo vratim u neki veliki klub", rekao je Luka Jović. 

Ne kaje se što je bio u Real Madridu, ali smatra da je otišao prerano. 

"Bilo je dobro. Jedno veliko iskustvo za mene i velika mi je čast što sam bio deo najvećeg kluba na svetu. Ipak, smatram da sam prerano otišao u Real, a u trenutku kada sam ja došao i dok sam bio u Realu, eksplodirao je Karim Benzema koji je zasluženo osvojio Zlatnu loptu. Nisam imao sreće na početku. Prvo se desila korona, nakon toga i neke povrede, ali sigurno je to bilo jedno veliko iskustvo za mene", rekao je srpski napadač. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke