Jović neće iz Madrida, ima priliku da ubedi Anćelotija

Autor: Sportske Net
nedelja 04.07.2021.
19:28
Izvor: Sportske.net

Poslednja prilika.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Status Luke Jovića u Real Madridu i dalje je pod znakom pitanja, ali bez velikih nadanja. Srpski reprezentativac stigao je kao ozbiljno pojačanje tadašnjeg Zidanovog Reala za 60 miliona evra, međutim nije se snašao, a ruku na srce nije imao ni mnogo prilika. 

Napadač je potom drugi deo minule sezone proveo na pozajmici u svom starom klubu Ajntrahtu, ali ni tamo nije dosegao vrhunac, barem ne onaj koji bi ubedio čelnike Reala da ga zadrže. 

Međutim, Srbin ne želi da ide i pokušaće da se dokaže na pripremama novom treneru Karlu Anćelotiju. Možda mu ovo i pođe za rukom s obzirom na to da pola tima neće startovati sutrašnji trening usled reprezentativnih obaveza, ali i odmora. 

Fudbaleri koji će pojaviti na prvom treningu pred nastavak sezone su: Lunin, Marselo, Karvahal, Mendi, Odriozola, Naćo, Isko, Odegard, Vaskez, Jović, Marijano, Brahim, Rodrigo. 

Na zasluženom odmoru su: Benzema, Alaba, Modrić, Kros, Bejl, Kurtoa, Azar, Valverde. Dok su na Kopa Americi Kazemiro, Militao i Vinisijus. Obaveze pred Olimpijske igre imaju: Asensio, Sebaljos, Valjeho, Kubo i Rinier. 

Možda će ovo biti prilika za srpskog napadača da se istakne u prvi plan sada kada konkurencija nije toliko velika, a možda se i vrati u Frankfurt gde bi po odlasku Andrea Silve mogao da bude prvi u napadu nemačkog tima. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke