Junajted dodao treće ime na spisak kandidata za menadžera, Srbin će ga teško zadržati!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 06.03.2022.
08:59
Izvor: Sportske.net

Da li bi on bio dobro rešenje?

EPA-EFE/Rui Vieira
EPA-EFE/Rui Vieira

Povezane vesti

Posle Erika Ten Haga i Maurisija Poketina, treće ime na listu Mančester Junajteda za novog trenera.

Naime, engleski mediji pišu da je menadžer Sautemptona Ralf Hazenhutl impresionirao sportski deo menadžmenta u "Đavolima" i da je dodat na listu kao još jedna od opcija. On je treću godinu na južnoj obali Engleske i trenutno je sa "Svecima" u gornjoj polovini tabele, što realno niko nije očekivao. 

Hazenhutl je imao nekoliko impresivnih rezultata ove sezone i protiv jačih klubova, remizirao je oba tima iz Mančestera, pobedio Totenhem. Sve je napravio sa prilično skromnim budžetom, a ni zimski dolazak Srbina Dragana Šolaka na čelo kluba, tačnije promena vlasnika nije značila ulaganja tokom zime.

Ragnik koji će se na kraju sezone povući u gornje ešalone kao savetnik poznaje Austrijanca iz vremena kada mu je bio direktor u Red Bul Lajpcigu. Zanimljivo da je tada Ragnik posle uspešme sezone i drugog mesta "Bikova" tokom sledeće dogovorio dolazak Nagelsmana. To je naljutilo Hazenhutla, tražio je raskid ugovora jer nije želeo da čuva klupu za novog menadžera. On je naredne sezone, posle smene Marka Hjuza stigao u Sautempoton, a pre dve godine je potpisao ugovor do 2024. Ali, ako Junajted bude zvao, "Sveci" će teško sačuvati Austrijanca na klupi.

I dalje ipak najveće šanse ima Ten Hag, on bi sa sobom iz Ajaksa mogao da dovede Brazilca Entonija koji košta oko 40 miliona evra i koga svim silama želi i Bajern. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke