Junajted gostovao kod Runija, a gol postigao igrač koji je napustio "đavole"

Autor: Sportske Net
nedelja 18.07.2021.
16:18
Izvor: Sportske.net

Mančester sa rezervistima slavio.

screenshot - Youtube.com
screenshot - Youtube.com

Povezane vesti

Mančester junajted i Derbi odigrali su prvi pripremni meč pred narednu sezonu. U ovom prijateljskom, u pravom smislu te reči, Solskjer je bio bolji od Runija. Viceprvak Engleske slavio je 2:1.

Jedna čudna situacija je bila ta što je Tahit Čong u postavi "đavola". Štaviše, postigao je gol za vodstvo u 18. minutu. Ono što je zapravo sporno jeste što je mladi fudbalr prosleđen Birmingemu na jednogodišnju pozajmicu još 9. jula i niko ga nije očekivao ni blizu kluba, a kamoli na terenu. Međutim, brzo je objašnjeno da će on provesti pripremni deo sa svojim matičnim klubom, te da će se ond pridružiti Birmingemu pred početak saezone.

Posle pauze, u 60. minutu rezervista Fakundo Pelistri je udvostručio vodstvo Junajteda. Svima verovatno nepoznat 19-godišnji Urugvajac, koji je bio na pozajmici u Alavesu do ovog leta. 

Runi nije sedeo skrštenih ruku, pa je odgovori stigao kroz osam minuta, a egzekutor je bio Kolin Kazim Ričards, koji je ušao na poluvremenu. Ipak, to je bilo sve od sve od golova na "Prajd parku", ali valja napomenuti da je Solskjer uveo i Nemanju Matića na početku drugog dela utakmice, kao i Džesija Lingarda, koji se vratio iz Vest Hema.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke