Junajted iz prvog kola nestao, Vulvsi bezuspešno opsedali Ljorisa, bodovi Totenhemu

Autor: Sportske Net
nedelja 22.08.2021.
16:56
Izvor: Sportske.net

Odigrana su dva meča drugog kola Premijer lige.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Fudbaleri Sautemptona i Mančester junateda odigrali su nerešeno meč drugog kola Premijer lige. Bilo je 1:1 na "Sent Meris stadionu", na iznenađenje svih koji su posmatrali igru Junajteda u prvom kolu, ali i prihvatanje onih koji su ispratili današnji meč, jer je Sautempton ovaj rezultat svojom igrom opravdao.

U sedmom minutu Junajted samo što nije poveo, ali lopta na kraju nije prešla gol liniju. Bruno je uputio centaršut iz slobodnog udarca, da bi se potom stvorila gužva u petercu Sautemptona, Lindelof je šutnuo, ali je odbrana domaćih na vreme intervenisala i praktično sklonila loptu iz gola.

Sautempton je nekoliko minuta visokog presinga nad golom gostiju na kraju krunisao golom. Še Adams je lako prošao odbranu Junajteda i sa ivice kaznenog prostora šutirao. Lopta je zakačila Freda, što je zbunilo Davida De Heu, koji je nije uspeo da odbrani ovaj šut.

Sautempton kao da je preuzeo inicijativu u durgom delu poluvremena. Imali su nekoliko dobrih akcija, međutim nisu ih realizovali u gol.

U finišu prvog dela, Šo je centrirao iz kornera i Matić bio na pravom mestu, odlično skočio i glavom uputio loptu u mrežu, ali je golman odbranio.

Junajted je stigao do izjednačenja posle skoro sat vremena igre. Pogba je nastavio niz asistencija iz prvog kola. Posle povratnog pasa Bruna, Francuz je dodao do Grinvuda koji je iz neposredne bizine zatresao mrežu.

Bio je Grinvud ponovo u prilici da se upiše. Fed je uputio precizan centaršut, ali Grinvud nije dobro šutirao, iako je bio prilično dobro pozicioniran. Potom je Bruno pokušao, međutim ništa od gola.

Amstrong je pobegao odbrani “đavola” i šutirao po sredini gola, ali je De Hea intervenisao uspešno.

U drugom premijerligaškom meču Totenhem je minimalnim rezultatom savladao Vulverhempton. 

Totenhem je poveo vrlo rano i to iz penala. Sa je grubo startovao i sudija je svirao penal. Dele Ali je bio precizan sa bele tačke za 1:0, koliko je ostalo na poluvremenu.

Sporna situacija dogodila se samo četiri minuta kasnije. Vulvsi su tražili penal zbog grubog starta, ali je sudija uz konsultaciju sa VAR-om odlučio da nema penala.

Posle pola sata Himenez je imao šansu da dovede domaće do izjednačenja, ali je promašio ceo gol.

Po povratku na teren, ekipa Espirita Santa nastavila je da ređa šanse i promašene prilike za izjednačenje. Traore, Himenez, Marsal, Trinkao, nisu uspeli da se upišu.  Vulvsi su opsedali gol Uga Ljorisa, međutim rezultat nisu uspeli da promene.

Hari Kejn je ušao u igru, prvi put ove sezone, zamenivši Sona dvadesetak minuta do kraja utakmice. Bio je napadač u prilici da duplira prednost, ali je golman "vukova" odbranio šut. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Sunday, 22.08.2021
17:04

Junajted ocajan.Solskjer izbacuje tim sa ocajnim Marsijalom,igracima koji od umora ne mogu da hodaju (Bruno,Megvajer)Junajted nema odgovornog centralnog veznog,boljeg desnog beka i spica.Trenutno u napadu ima igrace koji se krecu po strani sem Kavanija i ponekad Grinvuda.Opet se gube bodovi na startu.Ole ipak nije za Junajted