Junajted izgubio bitku, sada se pita Marota!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 19.11.2018.
13:23
Izvor: Sportske.net

Murinjo će biti razočaran.

EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI
EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Povezane vesti

Bepe Marota je na pragu odlaska u Inter gde će obavljati istu funkciju kao u Juventusu i pokušati da svrgne italijanskog šampiona.

Plan u kojem je uključen i Srbin je napravljen, a izgleda da je izvojevao još jednu pobedu i pre nego što je zvanično stigao u Milano.

Naime, lokalni izvori u Mančesteru tvrde da je Junajted odustao od dovođenja Milana Škrinijara jer "Neroazuri" za njega traže čak 85 miliona evra.

skriniar

To je bio jedan od uslova koji je Marota postavio novim poslodavcima koji su spremni da mu ispune želju kako bi klub ostao što konkurentniji u borbi za Skudeto.

Slovak je bio velika želja Žozea Murinja koji će štopera morati da potraži na nekom drugom mestu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Monday, 19.11.2018
20:01

Novi trener i to poznat i novi transferi.Sa Murinjom bez kupovine.Dobro bi bilo prodati višak,ali pravi (bez Baija i Pereire) i pripremati se sa novim trenerom za prelazni rok i novu sezonu.

avatar
Bidza i Tridza
Monday, 19.11.2018
17:06

Nesto ne verujem da se bilo ko iz Junajteda bunio oko cene. Nije njima problem da plate ili preplate igraca. Liverpul je dao 80 za Van Dajka pa im se isplatilo. Ako ne mogu da kupe Skriniara,nek daju slicne pare za Kulibalija. Top stoper mora da dodje...

avatar
Nemanjici
Monday, 19.11.2018
16:16

Bolje da posao potrazi na nekom drugom mestu