Junajted na Konteovom skeneru, ne trudite se da shvatite!

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 21.04.2022.
18:10
Izvor: Sportske.net

Teška je ta Premijer liga.

 EPA-EFE/ANDREW YATES
EPA-EFE/ANDREW YATES

Povezane vesti

Menadžer Totenhema Antonio Konte rekao je da ne postoji slikovitija definicija engleskog fudbala od primera Mančester junajteda koji ove sezone beleži slabije rezultate u odnosu na prethodnu iako je letos doveo vrhunska pojačanja iz Španije, Italije i Nemačke.

Junajted se bori za TOP4 u Premijer ligi, a prošle godine su sa daleko slabijim timom bili drugi. Kako? Konte je pokušao da da odgovor.

"Pričamo o velikom klubu, jako je važno, ne zaboravite da su prošle sezone završili drugi. Ove sezone su se dodatno pojačali dovođenjem Varana, Sanča i Ronalda i imaju slabiji rezultat. Čudno!? Oni su gori", primetio je Konte.

Grčevitu borbu za mesto u Ligi šampiona, koja se zakomplikovala dodatno nakon poraza od Liverpula i pobede Arsenala u londonskom derbiju nad Čelsijem.

Upravo je i Konteov Totenhem na putu da pomrsi konce "Crvenih đavolima", ali Italijan ne želi da otpisuje velikog rivala, već za nešto slabije rezultate "krivi" ligu.

"To samo pokazuje koliko je komplikovan engleski fudbal. Svi timove se bore da postignu nešto na kraju sezone. Trenirati u Engleskoj je veliki izazov za svakog trenera, a voditi Junajted je veliki pritisak. Junajted je ogroman, traži trofeje, ali ni ostali timovi nisu bez ciljeva", primetio je Konte.

Totenhem i Arsenal na šest kola pre kraja imaju tri boda više od Junajteda, ali i meč više pa nas od spuštanja zavese na aktuelnu sezonu u engleskom fudbalu očekuje tek prava borba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke