Junajted na pragu rešenja, veliko ime reklo "DA"

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 07.11.2021.
13:27
Izvor: Sportske.net

Ostaje još jedna dilema.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Mnogo imena figira za klupu Mančester junajteda nakon slabog starta sezone pod Ole Gunarom Solskjerom, a danas je u fokusu Brendan Rodžers koji je prema informacijama sa Ostrva postigao usmeni dogovor sa engleskim velikanom.

Prema informacijama koje je preneo "CaughtOffside", Rodžers je prihvatio uslove koje mu je ponudio Junajted, ali se i dalje dvoumi da li da odmah preuzme klub ili da sačeka kraj sezone.

Rodžers vodi Lester od feburara 2019. godine kada je napustio Seltik, a prethodno je radio u Liverpulu, Svonsiju, Ridingu, Votfordu i rezervnom timu Čelsija.

Osim Rodžersa za klupu Junajteda u igri je bilo dosta imena. I dalje se provlači kao važan faktor Ralf Rangnik, dok su šanse da neko od ostalih imena preuzem klub daleko su maglovitije.

Podsetimo, klupa Solskjeru uzdrmala se pre dve nedelje kada je doživeo debakl protiv Liverpula, a nakon pobede nad Totenhemom i remija protiv Atalante došao je kraj u gradskom derbiju protiv Mančester sitija i pokrenuo lavinu spekulacija o novoj smeni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke