Junajted ponovo razočarao, Soton opet oduševio!

Autor: Milovan Longinov
subota 12.02.2022.
15:26
Izvor: Sportske.net

Ponovo loš Junajted...

. EPA-EFE/PETER POWELL
. EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Fudbaleri Mančester Junajteda remizirali su na svom "Old Trafordu" sa ekipom Sautemptona rezultatom 1:1 u 24. kolu Premijer lige. 

Junajted je tako vezao drugi neočekivani remi, nakon Barnlija, sada je Soton ukrao bodove u borbi za Ligu šampiona. 

Junajted je na deobi četvrtog i petog mesta sa 40 bodova, ali Arsenal ima 39 i čak dva meča manje, a za vratom diše i Totenhem sa 36 i čak tri utakmice manje od Junajteda.

S druge strane, Soton je nakon pobede nad Totenhemom sada uzeo još jedan ogroman bod i zasluženo je 10. na tabeli sa 29 bodova.

Već u sedmom minutu Kristijano Ronaldo je imao prvu veliku šansu, izašao je sam na golmana, obišao ga, ali je njegov udarac izblokiran ispred gol linije.

U 21. minutu Junajted je poveo, Rašford je pobegao po desnom boku i kao na tacni proigrao Sanča koji je lako pogodio za 1:0.

Sautempton je u prvom delu pripretio preko Armstronga, ali je na mestu bio David De Hea.

I onda, Junajted je ponovo ušao loše u drugo poluvreme, pošto je već u 48. minutu Če Adams pobegao odbrani i od stative pogodio za 1:1.

Usledila je panična igra Junajteda, Ronaldo je imao šansu na isteku sata igre, u nastavku akcije i Dalo, ali je Forster upisao dve odlične intervencije.

U 68. minutu Broja je pobegao očajno postavljenom Megvajeru, ali je na njegovu sreću i loše šutirao, Soton je  imao najbolju šansu za preokret.

U 72. minutu Ronaldo je postigao pogodak, ali iz očiglednog ofsajda, a nakon toga Ralf Rangnik je krenuo u totalnu ofanzivu, ušli su Elanga i Lingard umesto Mektomineja i Lingarda.

U 88. minutu ponovo je u centru pažnje bio Megvajer, Broja ga je okrenuo kao na petoparcu, kapiten Junajteda ga je sustigao i potom nespretno odgurnuo i nagazio, ali je sudija procenio da tu nije bilo materijala za penal.   

Megvajer je umalo izrastao u heroja u nadoknadi vremena, gađao je glavom, ali je Forster maestralno odbranio i sačuvao Sautempton. 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke