Junajted prekinuo seriju pobeda

Autor: Darko Mitrović
nedelja 25.04.2021.
16:56
Izvor: Sportske.net

Siti sve usamljeniji na vrhu, čeka se još samo promocija šampiona.

Beta/Peter Powell/Pool via AP
Beta/Peter Powell/Pool via AP

Povezane vesti

Posle pet uzastopnih pobeda, Mančester junajted je danas zaustavljen u Premijer ligi.

Solskjerov tim, danas bez Nemanje Matića na terenu, remizirao je u meču 33. kola protiv domaćeg Lidsa na Eland Roudu, bez golova - bilo je 0:0.

Junajted sada ima 67 bodova na drugom mestu, deset manje od vodečeg Mančester sitija, dok je Lids na devetoj poziciji sa 47 osvojenih bodova, pet kola pre kraja sezone.

Početak meča bio je prilično zanimljiv, Mančester je već u drugom minutu opasnu pripretio preko Grinvuda, ali je golman domaćih uspeo da interveniše i otkloni opasnost.

Dvadeset minuta kasnije sporna situacija u kaznenom prostoru Junajteda, u VAR sobi se analizirala, a konačna odluka sudije Krega Pousona bila je da nema prekršaja za najstrožu kaznu.

Do poluvremena, Junajted je pretio preko Bruna Fernandeša iz slobodnog udarca u 31, pa Rašforda u 45. minutu, a domaći su mogli preko Stjuarta Dalasa da učine nešto više u 34. minutu, kada je Henderson odlično intervenisao.

Bilo je nekoliko prilika i u nastavku na obe strane, Klih za domaće u 74. pa Grinvud na drugoj strani deset minuta kasnije, ali do kraja su mreže ipak ostale netaknute.

*

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke