Junajted promenio lični opis u drugom poluvremenu, pa ubedljivo dobio Brentford

Autor: Sportske Net
sreda 19.01.2022.
22:54
Izvor: Sportske.net

Ipak, uprkos odličnom De Hei, nije moglo bez primljenog gola.

@ManUtd/Twitter
@ManUtd/Twitter

Povezane vesti

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su Brentford rezultatom 3:1 u odloženom meču 17. kola Premijer lige. 

Brentford je imao veliku šansu u 12. minutu kada je Lindelof napravio propust, ali je De Hea intervenisao i spasio gol. Posle ove prilike, dogodile su se još tri i to posle tri vezana kornera, a De Hea je imao pune ruke posla.

Najveći pretnju po gol Brentforda pokazao je Dalo kada je šutirao sa nekih 20-ak metara, ali je za malo falilo preciznosti pošto je lopta završila uz desnu stativu.

Ponovo se Brentford pokazao kao ozbiljna pretnja. Jensen je posle brze akcije bio sam ispred De Hee, ali je šutirao posred gola, pa je Španac odbranio i ovaj šut.

Po povratku na teren Fred je poslao loptu duboko u šesnaesterac gde je Elanga bio dobro postavljen i glavom poslao loptu u mrežu. Prvi šut u okvir gola, bio je i prvi pogodak za Junajted.

Vrlo brzo gostii su duplirali prednost. Posle greške Pinoka, Mektominej je poslao loptu Ronaldu, koji je ramenom na polovini dodao do Bruna. Portugalac je istrčao do kaznenog prostora, a pratio ga je Grinvud, koji je posle pasa Bruna poslao loptu u mrežu.

Ponovo je Mektominej oduzeo loptu Brentfordu, dodao do Bruna, a Portugalac radio ono što najbolje zna. Asistirao je Rašfordu za 3:0. 

I Brentford je stigao do gola. Posle prekida lopta je stigla u kazneni prostor i posle gužve završila u De Heinoj mreži. Fred je zakasnio sa intervencijom, što je rezultiralo loptom u mreži. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke