Junajted raskida ugovor sa Ronaldom, hoće li otići još i na sud?!

Autor: Milovan Longinov
petak 18.11.2022.
13:35
Izvor: Sportske.net

Očekivan rasplet?!

EPA-EFE/PETER POWELL .
EPA-EFE/PETER POWELL .

Povezane vesti

Mančester junajted sprema raskid ugovora za Kristijana Ronalda! 

Engleski klub je danas najpre izdao kratko saopštenje da će analizirati situaciju i preduzeti potrebne korake, te da se do konačne odluke neće oglašavati.

Međutim, ubrzo su sa Ostrva, iz više izvora, stigle informacije da Junajted priprema jednostrani raskid ugovora sa Ronaldom!

ESPN otkriva da je Junajted angažovao advokate sa ciljem da istraže mogućnost da čak i tuže Ronalda što je prekršio određene klauzule u svom ugovoru, koji ističe 30. juna 2023. godine.

Isti izvor dodaje da je Erik ten Hag na sastanku sa upravom kluba ove nedelje već zatražio da Ronaldo bude odstranjen iz tima i da na njega neće računati posle Mundijala u Kataru. 

Nakon što je izašao celokupan intervju sa Pirsom Morganom u trajanju od 90 minuta u četvrtak uveče, Junajted je u petak krenuo u konkretne poteze za raskid ugovora. 

Neki izvori pišu da je ovo upravo bila Ronaldova želja, da je po svaku cenu želeo da ode na zimu, te da je izabrao ovaj najružniji mogući način da se oprosti od Junajteda. 

Ostaje da vidimo da li će ovakvo Ronaldovo ponašanje uticati i na njegove reprezentativne saigrače, jer su sa njim i klupski drugovi Bruno Fernandeš i Diogo Dalo...

Portugalci otvaraju turnir u Kataru 24. novembra protiv Gane, a AdmiralBet nudi top kvotu od 2,28 da će Ronaldo pogoditi u bilo kom trenutku!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke