Junajted remizirao, Ronaldo igrao, njegova zamena dala gol!

Autor: Mladen Heleta
nedelja 31.07.2022.
18:58
Izvor: Sportske.net

Rajo Valjekano je bio „tvrd orah“ za Mančester.

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Mančester Junajted je remizirao rezultatom 1:1 sa španskim prvoligašem Rajom Valjekanom, u prijateljskoj utakmici koja je odigrana na Old Trafordu.

Celo leto pratimo sapunicu oko Kristijana Ronalda, koji iz petnih žila pokušava da ode iz Mančestera, ali u tome, za sada, nije uspeo. Portugalac je posle svega, pre dva dana slavodobitno najavio kako se protiv Rajo Valjekana vraća na teren „kao kralj“, ali se u duelu sa ekipom iz predgrađa Madrida nije proslavio.

Menadžer Erik Ten Hag danas je pružio šansu fudbalerima koji juče nisu nastupali u porazu od madridskog Atletika (0:1). Uglavnom su to bili mladi igrači, ali su se u startnoj postavi našla i neka ozbiljna imena. Osim Ronalda, igrali su Eriksen, Van de Bek, Varan, Martinez i Teljes.

U prvom poluvremenu nije bilo golova, Ronaldo je ostao u svlačionici, a umesto njega je ušao mladi Amad Dijalo i posle samo tri minuta postigao vodeći pogodak. Eriksen je u 48. minutu proigrao Teljesa, ovaj je odapeo sa 20-ak metara, golman Stole Dimitrijevski je kratko odbio loptu, a „otpadak“ je pokupio mladi napadač iz Obale Slonovače i sa pet metara pogodio metu.

Konačan rezultat je devet minuta kasnije postavio Alvaro Garsija. Za Rajo je na ovom meču nastupao bivši napadač Junajteda, iskusni Kolumbijac Radamel Falkao.

 

 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke