Junajted spremio iznenađenje, Ten Hag dobija poznatog mentora!

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 05.04.2022.
17:21
Izvor: Sportske.net

Nekada je bio desna ruka Aleksa Fergusona.

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Mančester junajted uveliko kuje planove za narednu sezonu, a posle višenedeljnih najava da bi novi menadžer trebalo da bude Erik ten Hag, današnji Gardijan prenosi da je prvi pik u igri za njegovog saradnika Stiv Meklaren.

Odranije je poznato da će se Ralf Rangnik na kraju sezone preseliti sa trenerske klupe u direktorsku fotelju, ali ime njegovog naslednika još nije definisano.

Iako je Maurisio Poketino dugo figurirao kao veliki kandidat, poslednjih dana se iskristalisalo ime trenera Ajaksa kao čoveka sa najviše šanse da preuzme Junajted.

Međutim, to nije sve, pošto čuveni britanski list prenosi da na "Old Trafordu" nameravaju da ustoliče Meklarena kao prvog saradnika Ten Hagu.

U Junajtedu ništa nisu hteli da prepuštaju slučaju jer Ten Hag nikad nije radio u Engleskoj i potrebna mu je pomoć u čoveku koji ima iskustvo na Ostrvu, a to je bez sumnje Meklaren.

Meklaren je od 1999. do 2001. godine bio pomoćnik Aleksu Fergusonu, a zanimljivo je da je Ten Hag upravo bio asistent Meklarenu u Tventeu u sezonu 2008/2009.

Bivši fudbaler je u karijeri vodio nekoliko klubova, a bio je i selektor reprezentacije Engleske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke