Junajted "zelen" za Realove sjajna pojačanja, triler i osam golova u duelu Arsenala i Barse!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 27.07.2023.
07:21
Izvor: Sportske.net

Sjajni mečevi na američkoj turneji...

AP Photo/Ashley Landis
AP Photo/Ashley Landis

Povezane vesti

Pojačanja Reala su donela pobedu. U duelu protiv Madriđana novi golman Mančester Junajteda, Onana nije mogao puno, primio je dva gola, prvi je sjajan, delo Džada Belingema koji je već pokazao klasu, a onda je Hozelu makazicama duplirao prednost. Između toga je imao šansu Vini Žunior, a Englezi nisu baš puno puta ugrozili gol rivala, pa je poraz od 2:0 logičan.

Ako se po jutru dan poznaje, Real i bez Benzeme deluje moćno, a pogodili su sa par pojačanja.

Čelsijev novajlija, Nikolas Džekson, pojačanje iz Viljareala, pogodio je mrežu Njukasla i doveo "Plavce" do prednosti, ali je Migel Almiron poravnao do poluvremena, završilo je 1:1.Paragvajac je inače burno pozdravljen u Atlanti, do pre četiri godine nosio je dres lokalnog tima u MLS i osvojio kup u poslednjoj sezoni pre odlaska u PL.

Sjajnu utakmicu su odigrali Arsenal i Barsa, na kraju prati triler u Kaliforniji i pobeda "Tobdžija" od 5:3.

Poveli su Katalonci, Levandovski je pokupio otpadak nakon akcije Rafinje i savladao Ramsdeja, ali je već posle 15-tak minuta bilo 1:1, Noćas loši Kristensen je išao iz greške u grešku, Saka je savladao Ter Štegena za izjednačenje. Onda je Saka promašio penal, pa je Rafinja prevario Ramsdejla za novo vođstvo Katalonaca. Ni drugi put ga nisu sačuvali. Saka je izluđivao Ćavijevu odbranu, posle njegove akcije i pokušaja Odegarda, Kai Haverc postiže svoj drugi gol na turneji, 2:2!

Sjajan pogodak Leandra Trosara u nastavku obezbedio je Gunerima prednost, Belgijanac je zatim postigao još jedan gol na asistenciju Tirnija, Tračak nade za Barsu bilo je gol Ferana Toresa, asistirao je Dembele. Ipak, Fabio Vijeira postavlja konačnih 5:3 za Arsenal.

Artetin tim se vraća u Englesku, početkom avgusta je Emirejts Kup, a onda Komjuniti Šild protiv Sitija. Barsu čeka El Klasiko za vikend, pa meč protiv Milana, tek tada završavaju američku turneju, generalka za Primeru je sudar sa Totenhemom na Olimpijskom Stadionu u Barseloni, 8.avgusta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke