Junak dana je - Jonas Gutijerez!

Autor: Darko Mitrović
sreda 04.03.2015.
23:07
Izvor: Sportske.net

Bez obzira na potaz njegovog Njukasla u večerašnjem meču sa Mančester Junajtedom, pravi ljubitelji fudbala, pogotovo pristalice Njukasla, mogu da slave životnu pobedu njihovog fudbalera Jonasa Gutijereza.

Beta/AP Photo/Scott Heppell
Beta/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Bodovi će se gubiti i osvajati, to je sada u drugom planu, ali podvig koji je napravio Jonas Gutijerez, jeste jedna velika pobeda, kako njegova lično, tako i pobeda svih onih koji možda prolaze kroz slične strahote koje je ovaj hrabri Argentinac - savladao!

Svi već znate, radi se o fudbaleru koji je proteklih, skoro godinu i po, vodio borbu protiv teške bolesti, raka testisa, koja mu je dijagnostikovana 2013. godine, ali je uspeo da je pobedi i posle 17 meseci pauze, večeras je ponovo zaigrao u Premijer ligi, u dresu njegovog Njukasla protiv Mančester Junajteda.

Trenutak niz 65. minuta ove utakmice, kada je Gutijerez ušao na teren umesto Tejlora, nikoga nije mogao da ostavi ravnodušnim.

Svi koji su gledali večerašnju utakmicu bili su oduševljeni, gledaoci sa tribina su ovacijama pozdravili povratak Jonasa Gutijereza premijerligaškom fudbalu, a da bi sve proteklo kako dolikuje, njemu je uručena i kapitenska traka.

Svi mu, naravno, želimo da tu što duže i ostane. Posle životne bitke koju je dobio, sve ostalo je mnogo lakše.

U prilogu evo i nekoliko reakcija sa Tvitera na Gutijerezov povratak fudbalu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marcos Alonso
Thursday, 05.03.2015
00:08

Veliko postovanje za velikog borca i za veliki uspjeh velike cestitke! Gutierez majstore,odlicno sto si se vratio na teren