Jurić kaznio Lukića tako što mu je skinuo traku!

Autor: Mladen Heleta
petak 19.08.2022.
19:25
Izvor: Sportske.net

Srbin se vraća u tim.

EPA-EFE/PAOLO MAGNI
EPA-EFE/PAOLO MAGNI

Povezane vesti

Reprezentativac Srbije i fudbaler Torina Saša Lukić izvinio se treneru Ivanu Juriću i svojim saigračima jer nije došao na prošlu utakmicu.

Lukić se, nakon što nije hteo da otputuje na utakmicu u Moncu, pojavio na treningu, a održan je i sastanak na kojem je definisana njegova budućnost u klubu.

Odlučeno je da Lukić može da ostane, ali mu je Jurić za kaznu zbog ovakvog postupka oduzeo kapitensku traku, pa će tako protiv Lacija u sledećoj utakmici biti u prvih 11, ali ne kao kapiten Torina.

Mnogi su očekivali finansijsku kaznu, izbacivanje iz tima ili potpuno otpisivanje Lukića, ali Jurić i Torino povukli su kompromisan potez.

Podsetimo, dan uoči utakmice sa Moncom srpski vezista je rekao je da više neće igrati za Torino, jer je želeo da izdejstvuje odlazak iz kluba.

Na kraju se sve smirilo i završilo na dobar način i za klub i za Lukića, koji će se vratiti u ekipu i dočekati Mundijal u Kataru u top formi.

Lukić je bivši igrač Partizana iz kojeg  je 2016. godine prešao u Torino. Nakon jedne sezone na pozajmici u Levanteu, postao je jedan od glavnih igrača italijanskog kluba, a na kraju i kapiten.

Za Torino je odigrao 150 utakmica i dao 12 golova. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke