Jutro nakon pobede u Minhenu, Leonardo obećao veliku stvar

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 08.04.2021.
09:31
Izvor: Sportske.net

Ključna stvar ovog leta.

EPA-EFE
EPA-EFE

Povezane vesti

Veliki trijumf fudbalera Pariz Sen Žermena na gostovanju Bajernu u Minhenu (3:2) u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona imao je veliki odjek u sredu uveče.

Nezaobilazna tema su bili dvojica glavnih protagonista trijumfa "svetaca" Kilijan Mbape i Nejmar, a navijače francuskog šampiona dodatno je razgalila izjava sportskog direktora Leonarda da će u narednom periodu biti reči o produženju ugovora sa njima.

"Uskoro ćemo konrektnije razgovarati na tu temu. Srećni smo što ćemo pregovarati sa njima o produžetku ugovora, ali glavni fokus nam je na utakmicu protiv Bajerna", rekao je Leonardo za Skaj nakon pobede u Minhenu.

Obojici fudbalera ističe ugovor na leto 2022. godine što znači da je sada presudan period da se razreši dilema kakva im je budućnost u klubu.

Krajem prošle nedelje pojavile su se informacije da je Nejmar odbio da produži novi ugovor kako bi ovog ili predstojećeg leta prešao u Barselonu i ponovo zaigrao sa Lionelom Mesijem.

Kada je reč o Mbapeu interesovanje Real Madrida da ga dovede je aktuelno već neko vreme.

Leonardo je odbio da komentariše spekulacije o mogućem dolasku Đanluiđija Donaruma na "Park prinčeva", a za kraj razgovora pohvalio je igru svog tima u teškim vremenskim uslovima prošle večeri u najvećeg gradu Bavarske.

"Bila je to velika utakmica tima u jako teškim uslovima. Promenili smo pola tima koji je eliminisao Barselonu. Stigli smo u Nemačku i igrali u snežnim uslovima. Bajern nije izgubio dve godine na svom terenu. Srećan sam kako smo odigrali", zaključio je Leonardo.

Revanš meč dva tima na programu je u utorak na "Parku prinčeva", a ukoliko odbrani prednost PSŽ će izboriti drugi uzastopni plasman u polufinale Lige šampiona.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke