Totalna ludnica, još dva gola u produžecima, Porto šokirao Juve!

Autor: Milovan Longinov
utorak 09.03.2021.
23:42
Izvor: Sportske.net

Ludilo!

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Fudbaleri Porta plasirali su se u četvrtfinale Lige šampiona pošto su večeras izdržali u Torinu, posle 120 minuta izgubili su 3:2 i sačuvali prednost od 2:1 na svom terenu.

Posle 90 minuta, bilo je 2:1, a onda je usledio pravi šok u produžecima. Serhio Oliveira je u 115. minutu pogodio iz slobodnjaka, a Rabio je u 117. pogodio za 3:2. Ipak, to je  bilo sve - Porto ide dalje  zbog gola u gostima!

Tokom regularnih 90 minuta, Porto je bio  bolji u prvom poluvremenu, iskoristio je  glupost i penal Demirala  za vođstvo, ali je u drugom usledio "revanš". 

Taremi je u razmaku od dva minuta dobio dva žuta kartona, drugi je posebna priča, zbog ispucavanja lopte posle sudijskog zvižduka pokazan mu je put u svlačionicu. 

Juve je iskoristio brojčanu prednost i golovima Kijeze došao do produžetaka, a detaljan izveštaj regularnog dela pročitajte OVDE.

U produžecima, osetio se umor, naročito kod Kijeze koji je bio najbolji akter na terenu, pa ga je zamenio Bernardeski, dok je Kuluševski zamenio Artura. 

Juventus je nekako pao u produžecima, kada se očekivalo da doda gas, Porto je imao najbolju priliku, Marega je glavom posle uigrane akcije iz kornera šutirao u Ščesnog.  

U drugom produžetku, Juventus je konačno krenuo u ofanzivu i zaigrao kako se očekuje, a potrebnu svežinu u napadu doneo je Kuluševski koji je i imao dobru priliku u 109. minutu kada je izblokiran. 

Dva minuta kasnije na drugoj strani Porto je imao veliku šansu, Grujić je primio loptu na nekih 18 metara, bio je  neodlučan, potom je slabo šutirao i njegov udarac je  izblokiran.

U 113. minutu ponovo je Kuluševski stvorio šansu, vratio je povratnu za Moratu koji je promašio i svoju četvrtu priliku večeras, na mestu je bio golman Marćesin.

I onda, pravi šok, čudesni Serhio Oliveira je iznudio prekršaj na nekih 30 metara i potom iz slobodnjaka raspalio kroz živi zid, iznenadio Ščesnog za ogromnih 2:2!

Nije bio kraj, minut kasnije, Rabio je  glavom posle kornera pogodio za 3:2 i vratio nadu Juventusu. 

Juve je krenuo u totalnu ofanzivu, tražili su penal posle pada De Lihta, potom je Rabio užasno šutirao preko gola, šansi više nije bilo - Porto je među osam najboljih!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bádr Hari
Wednesday, 10.03.2021
00:20

Umesto da slušate mene stručnjaka Peru Petrović zvanog Stefi kad vam kažem izlizani je kriv. 😂

avatar
Badr®Hari
Tuesday, 09.03.2021
23:52

Ludilo, u celom tekstu ni pomenut izlizani, a kamoli u naslovu gde mu je mesto, a sam je uništio Porto i u svom takmičenju LŠ ponovo dokazao da mu nema ravnog u galaksiji, a i šire, najbolji kada je najteže, predan, vredan, spretan, okretan, posvećen, telo dvadesetdvogodišnjeg dječarca sa 2% masti, nadmašio svetski rekord Sotomayora, skočio više negoli Michael Jordan ikada itd. Rekorde koje niko nikada oboriti neće i da ne pominjem. 😂😂😂

avatar
Bádr Hari
Tuesday, 09.03.2021
23:46

Samo da izlizani nije dao gol. :D

avatar
Bádr Hari
Tuesday, 09.03.2021
23:46

Ja govorim da će Kajpers da pogura Juventus sa nekoliko dosuđenih penala. 😂

avatar
Badr®Hari
Tuesday, 09.03.2021
23:44

45 minuta je Kujpers ćutao, kraduckao žutim kartonima pokazujući ih bzvz igračima Porta i gledao šta će Juve da uradi. Kada je video da je đavo odneo šalu krenuo je od starta drugog poluvremena sa bezočnom krađom, na kakvu smo navikli od njega kada je izlizani na terenu. Najpre čist ofsajd izlizanog nakon koga je Kiezi priznao neregularan gol, a onda još gora pljačka isključenjem igrača Porta, koji za takav faul ni slučajno nije zaslužio žuti karton, sve i da mu je prvi, a kamoli drugi. Ali nema veze, zaboravićemo kakvu smo pljačku gledali i konstatovaćemo da je izlizani sam uništio Porto, ponovo dokazao da mu nema ravnog i da je daleko najbolji ikada u univerzumu, a i šire, oborio/postavio još 10 novih rekorda koje niko nikada neće oboriti. 😂😂😂

avatar
Don Carlo
Tuesday, 09.03.2021
23:43

Xaxaxaxa tako je bre...