Zaustavljeni "Stara dama" i Vlahović!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 18.02.2022.
22:38
Izvor: Sportske.net

Slabija partija Juventusa, posebno u nastavku meča.

 EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

U duelu italijanske Serije A Juventus je na svojoj "Alijanc areni" dočekao Torino u gradskom derbiju, a pobednika nije bilo - 1:1. 

Veoma je ofanzivno krenuo Torino protiv svog gradskog rivala. Već u prvih deset minuta nekoliko dobrih akcija, jedna fantastična intervencija Ščešnjeg, a onda na drugoj strani je malo napadao i Juventus. 

Rabio je ušao u dobru priliku nakon dodavanja Vlahovića, ali je lopta završila pored gola, da bi konačno došao taj 14. minut i korner za Juventus. Kvadrado je izveo korner, De Liht najviši u skoku, nadskočio je Vojvodu i Vlahovića i poslao loptu u mrežu za 1:0.

Juventus uglavnom bolji nakon gola, Torino je napadao s vremena na vreme, ali bez konkretnih šansi, dok je na drugoj strani domaćin bio sve opasniji po gol Torina.

U nastavku Juventus je krenuo bolje, jedan udarac Dibale koji se povredio i koji je morao da napusti teren, a onda je Torino krenuo da igra daleko bolje nego što je to bio slučaj u prethodnom delu meča. 

Usledio je i gol, Brekalo je bio po levoj strani, uputio je centaršut, na pravom mestu je bio Beloti koji je pogodio za, ispostaviće se, konačnih 1:1.

Morao je Alegri nešto da menja, Torino je bio bolji na sredini terena, čini se u jednom trenutku i bliži golu od Juventusa, ali promene rezultata nije bilo. 

Vlahović je zamenjen u 74. minutu utakmice, Lukić i Milinković-Savić su odigrali svih 90 minuta u dresu Torina, s tim što je Lukić dobio žuti karton u finišu utakmice. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke