Vlahović terminator, Juve na srpski pogon do novog slavlja!

Autor: Stefan Matić
utorak 07.02.2023.
22:41
Izvor: Sportske.net

"Bjankoneri" pobedili u Salernu.

EPA-EFE/MASSIMO PICA
EPA-EFE/MASSIMO PICA

Povezane vesti

Odlična pobeda Alegrijevih izabranika, Kostić i Vlahović briljirali (3:0).

Malo toga smo imali da vidimo tokom prve polovine prvih 45 minuta. 

Dva tima su "opipavali" snage, ali je sve to promenjeno u 25. minutu kada Juve dobija penal posle faula nad Miretijem. 

Di Marija je prepustio penal našem Vlahoviću, srpski reprezentativac šutira precizno uz stativu i donosi vođstvo gostima. Imao je napadač desetak minuta kasnije još jednu priliku, ali lopta ide pored gola. 

Juve tik pred poluvreme ide na 2:0, kombinacija Kostić-Vlahović je proradila. Vlahović dotura lopta nekako do Kostića, brzonogo krilo se odlično snalazi i vara Očou za 2:0

Krenuo je Juve furiozno u drugo poluvreme. Već u 47. minutu je bilo 3:0. Ponovo Vlahović, pravi gol napadača posle asistencije Fađolija - Očoa nije imao šanse.

 Ubrzo je mogla "devetka" Juvea i do još jedne asistencije, dodao je Di Mariji, ali šut Argentinca pogađa samu prečku. Krenula je Salernitana ofanzivno, ušao je Bonacoli i upravo on šutira par minuta kasnije, ali Ščesni je bio oprezan. 

Mogao je i Kijeza do gola, mladi Italijan je ušao sa klupe, ali pokušaj iz 74. minuta ide preko gola. Mogao je Juve i do četvrtog gola, sjajna kontra preko Kijeze - lopta dolazi do Kina, ali šut Italijana završava na stativi u 85. minutu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke