Juve bez Srba bespomoćan u Rimu, Igor Tudor slavi Beograđanina!

Autor: Ivan Cvetković
subota 30.03.2024.
19:59
Izvor: Sportske.net

Čovek odluke na debiju hrvatskog stručnjaka bio je reprezentativac Crne Gore Adam Marušić.

EPA-EFE/FABIO FRUSTACI
EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

Povezane vesti

Fudbaleri Lacija savladali su u Rimu ekipu Juventusa rezultatom 1:0 u okviru 30. kola italijanske Serije A.

Olimpiko je večeras trebalo da bude poprište uzbudljivog derbija na debiju hrvatskog stručnjaka Igora Tudora, ali sve do poslednjih trenutaka meča nismo videli mnogo toga.

Sve do pogotka rođenog Beograđanina Adama Marušića.

Izostanak Dušana Vlahovića u redovima Juventusa se dobrano osetio, izabranici Maksa Alegrija praktično nisu ni stvorili neku izglednu priliku, osim pokušaja Kambijasa koji je Mandas lako ukrotio.

Domaćin je bio konkretniji, u prvom poluvremenu Kasteljanos je šutirao pored desne stative, da bi odličnu šansu u nastavku meča propustio Marušić koji je unutar kaznenog prostora pogodio Bremera.

Nakon toga, usledila je velika terenska inicijativa Lacija koja se na kraju u poslednjim trenucima meča isplatila na najbolji mogući način.

Igrao se treći minut nadoknade vremena kada je Guenduzi poslao centaršut ka Adamu Marušiću, a reprezentativac Crne Gore bio je najviši u skoku savladavši nemoćnog Šćešnog.

Gostima iz Torina nije mogao da pomogne ni Filip Kostić koji je bio van konkurencije za tim zbog povrede, a puleni Maksa Alegrija se nalaze u ozbiljnoj rezultatskoj krizi.

Lacio je večerašnjim trijumfom stigao do sedme pozicije na tabeli Serije A sa 46 bodova, dok je Juventus treći sa 59.

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke