Juve opet na udaru, kritike i na Vlahovićev račun!

Autor: Milovan Longinov
sreda 23.10.2024.
11:00
Izvor: Sportske.net

Loše izdanje...

EPA-EFE/Alessandro Di Marco
EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Fudbaleri Juventusa doživeli su neočekivani poraz na svom stadionu od Štutgarta.

Nakon pobeda nad PSV Ajndhovenom i RB Lajpcigom, navijači su se nadali i trećoj uzastopnoj, ali je ekipa potpuno podbacila. Ili bolje rečeno - Sebastijan Henes je potpuno nadigrao Tijaga Motu.

Kao i ranije tokom sezone, na udaru je bio i naš Dušan Vlahović, koji je redovno na meti kritičara kada stvari ne idu kako treba. Sigurno da je razlog tome i što se zna da Vlahović traži pojačani ugovor, da je najplaćeniji u ekipi i da shodno tome, navijači od njega žele da vide najviše.

Međutim, italijanski mediji su mu uglavnom dodeljivali ocenu 4,5, jedini lošije ocenjeni igrač bio je Danilo koji je zaradio crveni karton.

Uz to, Vlahović je izašao iz igre sredinom drugog poluvremena i ta odluka Tijaga Mote mu se nije svidela. 

Navijači su kritikovali Tijaga Motu zbog ove odluke, smatraju da je Vlahović mogao da promeni tok meča, ali isto tako, ni Srbina nisu zaobišle kritike da se stopio u sivilo igre "stare dame".

Da sve bude još pod jačim pritiskom jeste i činjenica da za vikend sleduje "Derbi Italije", Inter dočekuje Juventus u nedelju od 18.00, tako da će biti i Mota i Vlahović pod posebnom lupom, kao i do sada. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke