Juve zarobljenik Ronalda, prepreka klubu, igračima i novom treneru? Hoće li Anjeli poslušati savet?

Autor: Boris Jovanović
utorak 13.04.2021.
10:47
Izvor: Sportske.net

Da li je u pravu i šta će se desiti na leto?

Povezane vesti

Nije tajna da je jedan od razloga odlaska Maksa Alegrija iz Juventusa i Kristijano Ronaldo. Nisu baš bili u dobrim odnosima, Ronaldo ga je optuživao da igra zatvoreno, da Juventus neće napraviti ništa u Evropi takvim pristupom.

Navodno je Portugalac rekao da bi otišao peške iz Torina da je Alegri ostao. Doveden je Sari koji propoveda mnogo atraktivniji fudbal, ali to nismo videli u Juventusu, pa je on sa osvojenom titulom otišao.

Posle gotovo decenije Juve će predati titulu u Pirlovoj prvoj sezoni, Ronaldo daje golove, ali to se nije odrazilo na plasman. Sve je više onih koji smatraju da je Juve pogrešio, da osim marketinške vrednosti Kristijano ne doprinosi timu, ali i da sprečava razvoj mladih igrača jer jednostavno svaka lopta ide njemu.

Italijanski mediji tvrde da je na nedavnom sastanku sa Anjelijem sa kojim je u bliskim odnosima, Alegri rekao predsedniku da se otarasi Ronalda jer blokira razvoj mladih igrača, ali i kluba.

Susret Anjelija i Alegrija je potvrđen, ali kao prijateljski razgovor, obojica su demantovali da su pričali o Maksovom povratku na klupu, ali mediji ne prestaju da spekulišu.

Od odlaska, evo već dve godine Alegri je bez posla, prve je bio na spisku Juventusa, druge je ostao bez ugovora, čekao je posao u PSŽ ili u Engleskoj, ali od toga nema ništa. Navodno je pregovarao sa Romom, ali je Sari mnogo jeftiniji, a ni od Intera nema ništa, pošto je Konte pred titulom.

Videćemo šta čeka Alegrija u budućnosti, Juve će razgovarati sa Ronaldom o njegovoj sudbini, čini se da bi ga rado prodali, ali on nema opcija, niko u Evropi neće sada platiti 30 miliona evra za Portugalca, plus morao bi da se odrekne poreskih olakšica koje postoje u Italiji.

A opet, ako Ronaldo ode, onda je možda moguće da se Alegri vrati na klupu...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr®Hari
Tuesday, 13.04.2021
13:19

Ma nemoguće da niko ne želi G.O.A.T.-a??!! Sigurno G.O.A.T. ne želi da ide inače bi PSG prodao Mbapea i Neymara i doveo G.O.A.T.-a da im sam osvoji LŠ i prvenstvo Francuske, City bi rasprodao pola tima i doveo G.O.A.T.-a da im sam osvoji LŠ i Premier Ligu, a da ne pričam koliko bi još klubova stajalo u redu da dovedu G.O.A.T.-a da im sam osvoji LŠ i nacionalno prvenstvo. 😂😂😂