Juventus 48 sati potera - Dvojica Srba "poklon" od De Lihta!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 07.07.2022.
09:08
Izvor: Sportske.net

Velike promene...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Juventus čeka prava ludnica u narednih par dana. Naime, već se zna da će Pogba i Di Marija potpisati ugovore sutra odnosno u subotu, ali tokom vikenda bi mogla da usledi prava lavina zbog koje nećete prepoznati tim naredne sezone.

De Liht je na izlaznim vratima, to niko ne krije, pitanje je kluba. Njemu se ide u Čelsi, ali se pojavio i Bajern, povećao ponudu. U pitanju su 75 miliona, plus 15 raznih bonusa, Juventus je ostao na 100, mada se priča da bi prihvatili 80 i bonuse. "Plavci" neće čekati, moguće je da uz Nejtana Akea koji je blizu povratka u klub dovedu i Kundea, pa im onda kapiten Holandije neće biti potreban.

U tom slučaju Bajern ostaje na sceni, Juventus mora brzo da odluči, u pozadini pokušavaju da sklope posao oko Kulibalija kome je ostala godina ugovora sa Napolijem, ne želi da ga produži, ušao je u 30. godinu i pod Vezuvom mu nude duplo manje novca, nego što je primao do sada. Ako ode, to će biti izdaja ravna Iguainovoj, ali De Laurentis će ga prodati, jer ne želi da ga izgubi bez obeštećenja.

To nije sve, Juventus je blizu dovođenja Zaniola koji bi bio prava zamena za Dibalu, napadač Rome je dogovorio svoje uslove sa "Bjankonerima", razlika između ponude i onoga što traži "Vučica" je oko 15 miliona, ali niko na Apeninima ne sumnja da će Zaniolo zaigrati za Juventus.

Neće to biti jedina promena u napadu, Marko Arnautović se nada da će Bolonja popustiti i da će stići kao alternativa za Vlahovića. Pominje se i dalje Nikola Milenković koji i dalje čeka Inter, navodno je Ramadani ostavio opciju otvorenom jer bez obzira na Kulibalija, potreban je još jedan štoper. Odbrana bi mogla da doživi potpuni preobražaj, Molina iz Udinezea je tema pregovora sa "Zebretama", Argentinac je desni bek, igrao je odlično prošle sezone, Friulani traže 30 miliona, ponuda Juventusa je 15 plus bonus. Drugih ponuda za ovog igrača Udineze nema, pa će verovatno morati da smanje apetite. Ako stigne Molina, Kambijaso koji stiže iz Đenove bi mogao da bude prosleđen na pozajmicu.

U svakom slučaju, sigurni su samo Danilo i Šćešnji, Lokateli, Pogba, Di Marija, Kjeza, Vlahović, Kuadrado, čeka se ponuda za Aleksa Sandra, ali i mladog Pelegrinija, videćemo hoće li Rabio otići, u tom slučaju bi u Torino stigao Paredes iz PSŽ.

Novi Juventus, stare ambicije...

Ukoliko verujete u Juventus da će posle par godina vratiti dominaciju i titulu u Seriji A, kvota na AdmiralBetu je 2.85, pa pokušajte.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke