Juventus gleda u Vlahovića!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 16.05.2021.
09:18
Izvor: Sportske.net

Ključni meč, Srbin razrešava čvor?

EPA-EFE/SIMONE ARVEDA
EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Juventus je dobio Inter, naravno usledile su polemike, ostali su u igri, ali mnogo toga bi danas moglo da bude rešeno u Firenci. Ako Napoli ne pobedi, onda je Juve pred poslednje kolo favorit za Ligu šampiona.

Ako, Napolitanci pobede posle sedam godina na "Frankiju", onda će sami odlučivati o svojoj sudbini sledećeg vikenda, kada im dolazi Verona. Napoli po lošem pamti Firencu, pre nekoliko godina su držali situaciju u svojim rukama za titulu, Juve je takođe protiv Intera dobio u gostima posle preokreta, a sutradan je Napoli primio tri gola u Toskani i tako ostao bez šanse za "Skudeto".

Tada je Sari rekao da je igrače slomilo to što su prethodne večeri gledali pobedu Juventusa.

Sada je situacija drugačija, ulog je plasman u Ligu šampiona, a da sve bude zamršenije, Rino Gatuzo bi trebalo naredne godine da sedne na klupu Fiorentine. Jakini se oprašta na kraju sezone, u Firenci tvrde da ih ne zanimaju tuđe kalkulacije, ali navijači na društvenim mrežama tvrde da ne bi trebalo da "zapinju" zbog Juventusa.



Ima i teorija zavere, Komiso, vlasnik Fiorentine je američki Italijan, iz Kalabrije, navijao je za Juventus, mada sada kaže da je to prošlost. Neki navijači Napolija se boje suđenja, smatraju da svi žele, pa i UEFA da Juventus igra u Ligi šampiona i da je to demonstrirano sinoć u Derbiju Italije.

Ali, to je već uobičajeni kolorit u Italiji, Napoli je bolji tim od Fiorentine, ali su umeli da se spotaknu na ovom gostovanju i slome pod pritiskom. Vlahović je najveća nada Juventusa, on trese mreže kao od šale i sigurno će dodatno želeti da popravi svoj učinak. Kako rekosmo, Fiorentina igra samo za čast, završiće u donjem delu tabele, ali, ako ostane neporažena, pomoći će Juventusu, što je za navijače nezamislivo...

Meč se igra u matineu, od 12:30 u Firenci. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke