Juventus "juventusovski" - Kambijaso u 97. minutu za ekstazu u Torinu!

Autor: Lazar Nikolić
subota 28.10.2023.
22:45
Izvor: Sportske.net

Poništena dva gola "bjankonera".

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Fudbaleri Juventusa savladali su Veronu sa 1:0 u meču 10. kola italijanske Serije A.

Domaćin je postigao dva pogotka, ali su oba poništena posle gledanja VAR-a, kod trećeg ipak ništa nije bilo sporno.

Uspeo je Juventus da stigne do pogotka posle 13. minuta igre. Ken je šutirao sa distance, lopta na putu do mreže zakačila Vlahovića, ali je gol domaćina poništen zbog ofsajda u kojem se nalazio Ken u začetku akcije.

U nastavku prvog dela ekipa Masimilijana Alegrija nije stvorila veliku priliku, a Verona je mogla do vođstva u sudijskoj nadoknadi, ali je Ščensni odbranio udarac Bonacolija.

Posle osam minuta igre u nastavku još jednom je Ken uzalud dao gol. Započeo je napadač akciju "bjankonera" na sredini terena, odlično je ispratio i iskoristio centaršut Lokatelija, međutim gol nije priznat zbog Kenovoog udaranja protivničkog igrača kraj aut linije.

Napadao je Juventus do kraja utakmice i očajnički tražio pogodak kojim bi stigao do tri boda, najbolju priliku propustio je rezervista Jildiz u sudijskoj nadoknadi vremena, kada je izašao sam ispred golmana Verone, lobovao ga,  ali nije uspeo da pogodi okvir gola.

Činilo se da više nema vremena za Juventus, ali nije bilo tako. Rezervista Milik iskoristio je dobar centaršut, glavom uputio loptu ka golu Montipa koja je završila na stativi, a na nju je naleteo  Andrea Kambijaso i doneo pobedu Juventusu.

Srpski reprezentativci u redovima Juventusa Dušan Vlahović i Filip Kostić bili su starteri večeras. Ipak, obojica nisu ostavili dobar utisak i bili su izmenjeni, Kostić već na poluvremenu, a Vlahović osam minuta pre kraja.

Na drugoj strani Darko Lazović je odigrao poslednjih 17 minuta za goste.

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke