Juventus muti sliku na Veronu, Miha progovorio o vrelom transferu

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 16.05.2021.
12:30
Izvor: Sportske.net

Oglasio se trener Bolonje.

EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI
EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Povezane vesti

Trener Bolonje Siniša Mihajlović uvek je u žiži italijanske javnosti, a predstojeće leto biće aktuelan kao jedan od glavnih kandidata za preuzimanje Juventusa.

"Da li se moje ime povezuje sa Juventusom? To se već događalo, često su me poslednjih godina dovodili u vezu sa mnogim timovima. U fudbalu se nikad ne zna, ali ovde imam dvogodišnji ugovor i želeo bih da nastavim sa ovim poslom. Ovde sam uložio mnogo rada i truda i onda da neko dođe i to mi oduzme...To me jako nervira", poručio je Mihajlović pred sutrašnje gostovanje u Veroni.

Interesantno je da će se Mihajlović vratiti na stadion "Bentegodi" gde je 25. avgusta pretprošle godine prvi put vodio tim, nakon što mu je 40 dana ranije dijagnostifikovana leukemija.

Mihajlović se pred novinarima prisetio toga toplog, letnjeg dana.

"Sigurno je da ću sutra biti u boljoj formi nego tada. Naravno da sam imao peh. Tada sam otišao u najveće tehničko osoblje. Teško sam pravio dva koraka. Kada bih pošao napred, pitao bih se kako ću se vratiti natrag. Vrtelo mi se u glavi. U poređenju sa tom utakmicom, mislim da ćemo proći bolje", rekao je Mihajlović.

Duel u Veroni igra se u ponedeljak od 20:45, a proteći će bez takmičarskog značaja pošto oba kluba ne mogu ni u evropska takmičenja, a ni u niži rang.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke