Juventus ponižen, presuda Pirlu, ostale samo dve opcije, klub doneo odluku?!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 10.05.2021.
08:26
Izvor: Sportske.net

Samo tehničko pitanje kada će Pirlo otići, ali odluka je doneta...

EPA-EFE/PAOLO MAGNI
EPA-EFE/PAOLO MAGNI

Povezane vesti

Juventus je ponižen, potrebno im je čudo da se dokopaju Lige šampiona, ostali su na 69 bodova i imaju gori međusobni skor od Milana.

Kritike pljušte, Andrea Pirlo je preuzeo krivicu na sebe, ali je rekao da neće dati ostavku. On je napomenuo da je zbog igrača morao da prilagodi svoju viziju, a nešto slično pričao je Sari prošle godine.

Opravdanja ne vrede, Juventus je delovao nedoraslo, nisu imali gotovo ni šansu, a sada je jedina spekulacija hoće li pomoćnik Tudor zameniti Pirla do kraja sezone. Izgleda da neće, naime, u Juventusu se se več pomirili sa sudbinom, ostaje kup Italije, mada i trijumf protiv Atalante u finalu ne bi puno obradovao navijače, ovo je izgubljena sezona, a bez Lige šampiona klub će biti još u težoj finansijskoj situaciji.

Ono što je istina je da je za Pirla ovo bio kraj u tom smislu što ne postoji nikakva šansa da ostane naredne sezone. Imao je podršku Anjelija, ali nije iskoristio šansu, neće dobiti drugu.

To ko bi mogao naredne sezone da stigne na klupu nije poznato, i dalje se pominje Alegri koji je navodno spreman i ako Juventus ne bude igrao Ligu šampiona, ali traži da ima poziciju menadžera kao u engleskom fudbalu. Njegov dolazak bi značio odlazak Ronalda, kao i Paratićija i Nedveda, što bi značilo da čitav sportski sektor dobija neke druge oblike. Anjeli gleda ka Madridu, ali čak i da Zidan ne nastavi u Realu, mala je šansa da bi mogao da stigne u Torino, jer klub nema novca...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mangus
Monday, 10.05.2021
09:37

Pad Juventusa je poceo sa odlaskom Marote. Covek je bio maestro u svakom smislu a kvalitet rada se ogleda u Interu koji je sad sampion Italije, bez da oduzmem ista od Kontea. Covek je dovodio igrace koji su na kraju ispadali pogoci, dok je Paratici kupovao i dovodio nemilice bez smisla i plana. Juve mora da se resetuje. Novi sportski sektor, trener, podmladjivanje ekipe. U Odbrani i dalje rec imaju Bufon, Kjelini i Bonuci koji nisu ni senka prethodnih igraca.