Juventus - San sve bliži, novi vođa doživotno, pola tima će biti pojačanja!

Autor: Boris Jovanović
petak 20.05.2022.
09:02
Izvor: Sportske.net

Hoće li uspeti da ostvare ono o čemu navijači sanjaju?

Povezane vesti

Pol Pogba je na raskrsnici, i dalje nije odlučio, ali čekaće Juventus. Naime, Francuz je spreman da odbije novac od PSŽ, kako bi potpisao za Juventus, klub je nekako uspeo da dođe do sume od 8 miliona, plus par bonusa, što je opet gotovo duplo manje od onoga što bi mogao da dobije u Parizu i troduplo manje od ponude Junajteda koju je odbio.

Sada se vode pregovori oko dužine ugovora. Naime, Juventus je ponudio tri godine, Pogba smatra da je to premalo, njegovi agenti veruju da bi klub trebalo da pokaže koliko veruje u njega petogodišnjim ugovorom čime bi se Francuz praktično do kraja karijere vezao za "Bjankonere". On nema dilemu da bi želeo da ostane do poznih dana u Torinu i cementira status u srcima navijača "Stare dame".

Stvari se kreću u dobrom pravcu, najvažnija je želja, Nedved vodi pregovore, a Alegri bi oberučke prihvatio Pogbu.

Osim Francuza, Juve pokušava da završi posao sa Perišićem i Di Marijom, Argentinac je lakša meta, a očekuju nas promene u odbrani. Izgleda da će Lacio pristati da reprezentativca Aćerbija pošalje u Torino za Sarijevog pulena Ruganija, odlazi Aleks Sandro, pokušavaju da nađu rešenje, Renan Lodi iz Atletika je preskup, pa bi Emerson Palmijeri iz Čelsija koji je bio na pozajmici u Lionu svakako realnije rešenje.

Traži se plej, Paredes je bliži od Žorginja koji jeste želja, ali teško da će ga Čelsi pustiti.

Klub će ostati bez velikog broja igrača, Dibala i Bernadeski odlaze bez ugovora, oprostio se Kjelini, Morata prema tvrđenju španskih medija neće biti otkupljen, na prodaju su Aleks Sandro, Artur, Rabio, možda i MekKeni.

Još nije sigurno hoće li De Šilju biti ponuđen novi ugovor, to zavisi od pojačanja.

Alegri računa sigurno na sledeće igrače, golmane Šćešnjog i Perina, DeLihta, Bonućija, Kjezu, Vlahovića, Kuadrada, Zakariju, Lokatelija i Danila. To je tek desetak, neko će još ostati, nekim igračima sa pozajmica biće pružena šansa tokom leta, poput Fađolija i Rovele.

Ali, biće mnogo novih lica, titula je ponovo opsesija Anjelija koji je juče proslavio 12 godina na čelu kluba, ovo je prva od debitantske u kojoj nije osvojio trofej.

Juventus završava sezonu u subotu uveče u Firenci, Vlahović će verovatno ostati na klupi, Kean bi mogao da dobije šansu od početka, a s obzirom da meč nema značaja bolje je kladiti se na golove, nego na konačan rezultat. Opklada GG, na AdmiralBetu sasvim solidno plaća...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke