Juventus se opet igrao živcima navijača, tajno oružje Filip Bradarić!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 03.11.2018.
22:24
Izvor: Sportske.net

Nije bilo lako, Juve opet mislio na Junajted, ali je nesrećni Hrvat bio centralna figura meča. Ronaldo promašivao, ali ponovo zabeležio asistenciju...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Meč na "Alijancu" počeo je ceremonijem, predsednik Anjeli je uručio dres sa brojem 400 Ronaldu koji je pozdravljen ovacijama, postao je prvi čovek u istoriji fudbala koji je postigao taj broj golova u vodećim evropskim ligama.

I onda u prvom minutu gol. Primio je Dibala loptu, poslao na ringišpil štopere Kaljarija, i onda dok se klizao uspeo da pogodi ugao Kranja. Kapitenska traka mu prija, morao je da sačeka VAR, nije bio u ofsajdu, Juve je poveo.

I onda, očekivano, domaćin je posle desetak agresivnih minuta stao, prvo je Pavoleti naterao Šćešnog na čudo, ali to nije bila dovoljna opomena domaćima. Žoao Pedro je u jednom od narednih napada primio loptu, iz okreta pogodio ugao, zasluženih 1:1.

A onda je Kaljari sam sebi pucao u nogu, centaršut sa leve strane, nesrećni Hrvat Bradarić je uklizao u loptu i postigao veoma smešan autogol. Ni iz čega, Juve ponovo vodi.

Do kraja poluvremena Ronaldo pogađa stativu, Juve je sa jednim golom prednosti otišao na odmor. Moglo je biti više Bradarić je igrao rukom, ličilo je na penal, ali je sudija Marijani gledao VAR i zaključio da to nije bila ruka, iskreno, na snimku se činilo drugačije.

U nastavku, slična priča, na momente uspavanka, pokušavao je Juventus pritiskom oko 60. minuta da reši meč, da izbegne minu kao protiv Đenove kada su dozvolili da gosti odnesu bodove.

Ređali su se promašaji Ronalda, Bentankura i Dibale, pa je onda Pavoleti pet minuta pre kraja mogao da izjednači. Umesto toga, sevnula je kontra, šesta asistencija Ronalda ove sezone, Kuadrado otklanja dilemu, 3:1, Juve opet na +6.
U današnjim mečevima, ubedljiva pobeda Intera, remi u Toskani između Fiorentine i Rome.

Napoli - Inter 5:1
Đenova - Inter 5:0
Fiorentina - Roma 1:1
Juventus - Kaljari 3:1

Nedelja:

Lacio - SPAL 12:30
Kjevo - Sasuolo 15:00
Parma - Frozinone
Sampdorija - Torino
Bolonja - Atalanta 18:00
Udineze - Milan 20:45

Na tabeli Juventus ima 31 bod, slede Inter i Napoli sa po 25, Milan i Lacio imaju po 18 i meč manje, Roma i Fiorentina 16 bodova...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MottiYazata
Sunday, 04.11.2018
14:19

Ovaj Pavoleti je igracina. Treba da ode u neki veci klub, definitivno. Takodje, ne znam zasto Alegri sa ovakvim timom igra tako ziheraski, kad god treba da zgaze protivnika, oni samo stanu... Nemojte se brukati, Juventini, treba da gazite sve redom. Osim nas, naravno :)

avatar
Ruske39
Sunday, 04.11.2018
04:13

Sudija navlaci za Juventus, gde ste sad? Pa ako ovo nije ruka, ja ne znam sta je...

avatar
Misosesic
Sunday, 04.11.2018
01:21

Intera nabusili i Napoli i Djenova.

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 03.11.2018
23:41

Ono sa rezultatima ste namerno uradili : )

avatar
juvealexx
Saturday, 03.11.2018
23:35

Nakon reprezentativne pauze Juve ne liči na sebe ,ni traga onoj dominaciji kao sa početka sezone , evidentan je pad u igri pogotovo u napadu , djelomično opravdanje može biti izostanak ključnih igrača u ionako "tankom" veznom redu prije svih khedire a potom i emre Cana te ozljeda Mandžukića koji dosta nedostaje u napadu ali i dosta lošija igra u zadnje vrijeme cancela i bernardeschija ,čak ni Ronaldo nije "briljirao" večeras ali imao je tu jednu asistenciju za treći pogodak koja je "prelomila" susret

avatar
Апис
Saturday, 03.11.2018
23:29

Интер примио 10 комада у две утакмице и то истог викенда?

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 03.11.2018
23:28

Ovo je favorit za LP ? Ovo nije favorti ni za Seria A ! Sta uradi crni Alegri ? Pa protiv Kaljari kod kuce .... I jos cini mi se da je sudija pogresio i da je trebao da dosudi penal za njih ... Samo Ronaldo prelazna ocena i to samo zbog asistencije

avatar
Sunday, 04.11.2018
03:18

eto znas i ti nista od LS