Juventus se pokajao: "Sari je bio u pravu"

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 14.07.2021.
20:52
Izvor: Sportske.net

Klub se ogrešio o trenera.

EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI
EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Povezane vesti

Potpredsednik Juventusa Pavel Nedved pohvalno je govorio o nekadašnjem treneru ovog kluba Mauriciju Sariju koji je nedavno izjavio da se italijanski velikan nije najbolje poneo prema njemu.

Juventus je poslednju titulu osvojio sa Sarijem, a novom treneru Lacija je zasmetalo što je četvrto mesto sa Pirlom slavljeno više.

"Veoma sam srećan zbog njegove saradnje sa nama. Imali smo zaista dobar odnos, ali na kraju smo rešili da se rastanemo. To je bila normalna procena na kraju sezone", rekao je Nedved u intervjuu za DAZN.

Potvrdio je da je Sari u pravu kada je rekao da titula iz pretprošle sezone nije dovoljno slavljena.

"Osvojili smo mnogo trofeja i jednostavno smo se osećali premoreno. Pokušali smo ponovo sa Pirlom, ali smo završili kao četvrti. Slavili smo taj uspeh nakon naporne sezone i osvajanja Kupa Italije", priznao je nekadašnji češki fudbaler.

Nije želeo da daje preuranjene izjave na račun dolaska Manuela Lokatelija, budući da je fudbaler do pre tri dana bio sa reprezentacijom Italije na Evropskom prvenstvu.

Neizostavna tema bio je i Kristijano Ronaldo, za kojeg kruže glasine da će ovog leta napustiti Juventus.

"Ronaldo je na odmoru i nije nam dao nijedan signal da bi mogao da nas napusti. Očekujemo ga da se vrati 25. jula", rekao je Nedved.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke