Juventus - Šest novih lica, Alegrijeva dva tima za povratak dominacije!

Autor: Boris Jovanović
utorak 01.06.2021.
10:36
Izvor: Sportske.net

Juventus ima oprobani plan...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Kako pišu italijanski mediji, u ovom trenutku je jasno da će Juventus učiniti sve da ispuni želje Alegriju koji se vratio u klub i da će biti promena u ekipi.

Prva bi trebalo da bude Donaruma, u tom slučaju Šćešnji bi mogao nazad u PL, a što se tiče odbrane, sigurni su Bonući, Kjelini i De Liht, Demiral će verovatno biti prodat, pitanje je hoće li se Romero vratiti ovog ili sledećeg leta. Kao opcija se pominje Nikola Milenković, ali to je teška meta. Uz to, Juventus traži opciju i za Aleksa Sandra, nisu odustali od Emersona Palmijerija iz Čelsija koga želi i Inter. 

U veznom redu, prva meta je Lokateli koga bi platiti Sasuolu 40 miliona, a dolazak Pogbe je jedino moguć ako Ronaldo napusti klub. Žorginjo je nemoguća misija, Pjanić preskup, postoji mogućnost da Artur ode u PSŽ na pozajmicu, a da u suprotnom smeru dođe Ikardi. MekKeni će ostati, kao i Bentankur i Bernadeski, a jasno, Kuadradom Kuluševski, Dibala i Kjeza nisu na prodaju. 

Morata je siguran, ako ne dođe Ikardi, meta je Malen iz PSV Ajndhovena, još jedan Rajolin pulen, dok priče o Vlahoviću nisu realne. 

Remzi je na prodaju, Rabio zavisi od Artura, pa kada se sve sabere šest ili sedam novih lica bi moglo da bude u rosteru za sledeću sezonu, od golmana, preko levog beka, štopera, dvojice vezista i napadača.

Ako smo dobro računali, sa svim alternativa, Alegri bi ponovo mogao na raspolaganju kao i prvom mandatu da ima dva tima, odnosno ukupno 22 igrača približne klase, uz tri golmana. Od igrača iz mladog tima koji igra u trećoj ligi, na pripremama bi šansu mogli da dobiju sami rumunski štoper Dragušin i mladi Nikolo Fađoli.

Igrači koji su na pozajmicama poput Ruganija, De Šilja, Pelegrinija, Pjace su na prodaju, Daglas Košta je već otišao na pozajmicu u Gremio. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke