Juventus - Trojica već otišla, desetorica za klupsku glavobolju!

Autor: Boris Jovanović
utorak 24.05.2022.
09:47
Izvor: Sportske.net

Klub bi mogao da dođe u stisku sa vremenom...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Juventus kreće u rasčišćavanje situacije, niko nije zadovoljan sezonom, iako Alegri smiruje strasti, prebacuje sve na sledeću godinu. Klub je reagova, blizu su Pogba i Di Marija, žele Perišića, a opcija je i fantastični Srbin.

Trojica su već otišla, Kjelini će prihvatiti ponudu Los Anđelesa, Dibala se razmišlja, Roma ili Inter, Bernadeski je otvoren za ponude, od Totenhema do Milana.

Ali, to je tek početak, čak desetorica igrača imaju dozvolu da napuste klub, Juventus će, priča se, prodavati ispod cene, samo da ih se oslobodi. 

Brazilci Artur i Aleks Sandro su u izlogu, prvog želi Arsenal, dok iskusni levi bek za sada nema neke primamljive ponude, čekaju se klubovi PL. On prima šest miliona po sezoni, ne želi da ih se odrekne, Juventus ga pritiska da ode i čak bi prihvatili sumu od oko pet miliona za reprezentativca Brazila. 

Moaz Kin je bio razočaranje ove sezone, ima pozajmicu na još godinu, Juventusu ne pada na pamet da ga otkupi, ali bi želeli da ga pošalju na pozajmicu u PSŽ, a da dobiju Paredesa, što je prilično ambiciozan plan. 

Rugani ima ugovor, tri miliona po sezoni, to neće dati niko, pogotovo ne Lacio, štoper je na belom hlebu, baš kao i Ramzi koji se vraća sa pozajmice iz Rendžersa. Velšaninu Juventus nudi da ode besplatno samo da se spasi njegovog ugovora. 

Moratu žele da zadrže, ali ne i da ga otkupe za 35 miliona evra od Atletika, to je težak posao. Ako stigne Kostić i mladi Pelegrini je na prodaju, a što se De Šilja tiče, postoje šanse da univerzalac ostane.

Ali, svi ovi igrači ne mogu da unesu baš mnogo u kasu kluba.

MekKeni je na ceni, Teksašanin bi mogao da bude prodat za oko 25-30 miliona evra, a nejasna je situacija oko Rabioa, i njega žele klubovi PL, ali na pozajmicu.

Sve u svemu, poslednja će biti reč igrača, Ramziju ne smeta da odsedi godinu na klupi za sedam miliona evra, slično je sa Ruganijem, Aleksom Sandrom, to Juve pokušava da izbegne.

Videćemo kako će se završiti čitava priča, ali sigurno je da se klubu žuri, a igračima ne, oni će odmeravati svoje opcije čitavo leto što bi moglo da uvede klub u cajtnot. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke