Juventus u rebusu, šta sada sa "srećnim Pirlom" i "umornim Ronaldom"?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 24.05.2021.
08:25
Izvor: Sportske.net

Odluka je izgleda već bila doneta, ali da li sledi preokret?

EPA-EFE/PAOLO MAGNI
EPA-EFE/PAOLO MAGNI

Povezane vesti

Na kraju radost Juventusa, kao da su osvojili novu titulu. Na mala vrata su se zahvaljujući kiksu Napolija plasirali u Ligu šampiona. Pirlo sada može samo da čeka, osvojio je beznačajni Superkup, ali i kup Italije, izgubio titulu.

U Juventusu ni sami ne znaju šta da rade, Sarija su smenili posle šampionske krune, ali Pirlo je svakako legenda kluba, imao poseban odnos sa Anjelijem. On je izjavio da ostaje, ima ugovor još jednu godinu, ali se pita klub.

Neki mediji tvrde da sve zavisi od Alegrija, ako bude završio u Realu, Juventus će ostaviti Pirla na klupi. 

Šta će biti sa Ronaldom?

On nije igrao sinoć jer je bio umoran, tako su Pirlo i Paratići objasnili medijima to što najbolji strelac lige nije u timu. Čudno, u odlučujućem meču sezone, Kristijano se odmara, svakako da to nisu baš čista posla. U svakom slučaju sa eventualnim dolaskom Alegrija, Kristijano sigurno ide, što se tiče druge varijante, ako ostane Pirlo, sve je neizvesno. Problem je za Ronalda što niko neće platiti 30 miliona evra po sezoni, on ima još godinu ugovora sa klubom.

Mediji su i dalje nemilosrdni prema Pirlu, tvrde da je Juventus bolji tim od Intera, a da je predao titulu bez borbe. 

Prema nekim informacijama odluka o smeni Pirla je doneta pre meča, neće mu biti oprošten gubitak bodova protiv najslabijih timova lige tipa Benevento, rana eliminacija u Ligi šampiona, ali i ponužavajući poraz od Milana kod kuće. Međutim sa druge strane, dovođenje Gatuza ili eventualno Simonea Inzagija je rizik koliko je bilo i postavljanje Pirla prošlog leta, iako pomenuti tandem ima više iskustva.

Kao da je sve što se desilo u poslednjih nekoliko dana, osvojeni kup i plasman u Ligu šampiona dovelo Anjelija i saradnike u nedoumicu, šta raditi sa "srećnim Pirlom", ali i "umornim Ronaldom"...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke