Juventusov plan, okružiti Vlahovića zemljacima, i saigrač u napadu biće Srbin?!

Autor: Boris Jovanović
subota 28.05.2022.
10:33
Izvor: Sportske.net

Kakav bi to "ludi" tandem bio!

EPA-EFE/Claudio Giovannini
EPA-EFE/Claudio Giovannini

Povezane vesti

Juventus će morati da renovira tim, današnji "Tutosport" piše da će se sve vrteti oko Vlahovića, kao i da pojačanja zavise od toga koliko su u stanju da doprinesu potencijalu srpskog napadača.

Zbog toga, pišu italijanski mediji, Juventus je zainteresovan za Kostića jer se igrači poznaju iz reprezentacije, a na meti je naravno i Milenković u odbrani, još jedan Vlahovićev saigrač iz reprezentacije, ali i iz Fiorentine.

Ali, to nije sve.

Naime, problem je saigrač u samom napadu. Morata neće biti otkupljen za 35 miliona koliko traži Atletiko, niti Madriđani žele da smanje cenu. Kean nije zadovoljio, iako ima pozajmicu još godinu dana, ideja Juventusa je da ga prosledi Parižanina gde je igrao puno bolje u zamenu za Paredesa.

Time bi praktično "bjankoneri" ostali bez drugog klasičnog napadača, a sada je u prvi plan izbio Marko Arnautović. Austrijanac našeg porekla govori srpski, uostalom, volimo da ga svojatamo, kao što i on voli Srbiju je pokazao u Bolonji ove sezone da je i dalje klasa, iako ima 33 godine.

Priča se o Romi, ali bi Juventus mogao da bude mnogo primamljivija solucija, Arnautović je ove sezone dao 14 golova, ima mnogo iskustva, mnogo bi i pomogao Vlahoviću.

Da li će Marko i Dušan biti zalog Juventusovih šampionskih ambicija naredne sezone?

Srbija u Ligi nacija otvara protiv Norveške, Vlahović je povređen, ali verujemo da to neće sprečiti izabranike Dragana Stojkovića da otvore takmičenje pobedom. Kvota na AdmiralBet je 2.45 na Srbiju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke