Juventusova lista, sprema se šokantna zamena za Pirla?

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 05.04.2021.
21:24
Izvor: Sportske.net

Pirlu se "kuva" otkaz?

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Andrea Pirlo ima još jednu šansu da sačuva posao na klupi Juventusa, odnosno, ukoliko izgubi od Napolija, biće bivši.

Pisali smo već prethodnih dana na tu temu, u Juventusu je potpuno nestabilna i nepredvidiva situaciju, kako za ostatak ove tako i za start naredne sezone.

Prvo, veliki je problem ko bi mogao da zameni Pirla ukoliko odmah dobije otkaz, a tu se pominju samo Igor Tudor kao prelazno rešenje do leta, ili Maks Alegri, koji bi se vratio posle dve godine.

Problem sa Alegrijem je što nije u dobrim odnosima sa Nedvedom i Paratijićem, ali jeste sa Anjelijem koji je i dalje glavni. 

Italijanski mediji večeras ponovo pišu o Zinedinu Zidanu kao najvećoj želji, jer je vrlo moguće da će napustiti Real Madrid na kraju sezone, ali je pitanje da li bi došao u ovakav Juventus, kome sledi period tranzicije i rekonstrukcije.

Takođe, pominju se odjednom i Đan Pjero Gasperini iz Atalante, ponovo je tu i Simone Inzagi, a iznenadno ime je i Lućano Spaleti, bivši trener Rome i Intera. 

Sve u svemu, ne zvuči da Juve može da ubode premiju sa novim trenerom, propustili su Tomasa Tuhela, Maurisija Poketina, sada će morati da pronađu neko prelazno rešenje...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke