Juventusova rutina, "Strama" i Deki bez nade

Autor: Boris Jovanović
subota 13.09.2014.
22:34
Izvor: Sportske.net

Juventus siguran protiv Udinezea, Tevez načeo Stramaćonijev i Stankovićev tim, Markisio dotukao "Zebrete". Šampion i Roma potpuno poravnati nakon dva kola.

Beta/AP Photo/Felice Calabro'
Beta/AP Photo/Felice Calabro'

Povezane vesti

Videlo se od samog početka da će Udineze imati dosta problema. Iako bez Vidala i Pirla, Juventus je dominirao na sredini, već nakon desetak minuta Karnezis je kapitulirao.

Pojačanje baš iz Udinezea, Pereira je započeo akciju, posle asistencije Lihštajnera, Tevez beži čuvarima, 1:0. To je omogućilo mirniju igru šampionu koji je do odlaska na odmor propustio par prilika.

Onu najbolju je imao Pereira koji je šutirao preko gola.

U nastavku je Juve počeo da otaljava posao, upozenje je stiglo u vidu poništenog gola Bubnjića koji nije imao sreće, bio je u najmanjem mogućem ofsajdu, telom ispred defanzivaca Juventusa. Dao je gol koji je D'Amato opravdano poništio.

Onda je ponovo domaćim pritiskao, posle akcije Evre i Teveza, Markisio stavlja preciznim udarcem tačku. To je bio kraj nade za bezopasne goste koji su najbliži golu bili u jednoj situaciji kada Ljorente umalo nije postigao autogol.

Rutinska pobeda Juventusa koji se sada okreće Malmu u Ligi šampiona. "Bjankoneri" su poravnati sa Romom koja je slavila u Empoliju. Oba tima imaju dve pobede i gol razliku 3:0 nakon prve dve utakmice u šampionatu.

Golove Juventusa možete videti ovde.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke