Kabaljero poručio Hartu: "Došao sam da branim!"

Autor: Vladimir Nestorović
četvrtak 31.07.2014.
21:26
Izvor: Sportske.net

Iskusni Argentinac je u ovom prelaznom roku pojačao aktuelnog šampiona Engleske, pa će se za mesto među stativama Mančester Sitija boriti sa Džoom Hartom, reprezentativcem 'Albiona'.

Beta/AP Photo/Julie Jacobson
Beta/AP Photo/Julie Jacobson

Povezane vesti

Nema sumnje, u narednoj sezoni gledaćemo pravi 'građanski rat' na golu Mančester Sitija, pošto je kao konkurencija Džou Hartu doveden sjajni Vili Kabaljero iz Malage.

Iako većina stručnjaka smatra da je logično da 32-godišnji Argentinac bude rezerva, Kabaljero insistira da će se boriti za mesto u startnoj postavi.

"Upoznat sam sa situacijom, ali ću se boriti. Na kraju će trener odlučiti, a ja moram da treniram i da se borim."

"Svestan sam svoje pozicije, ali želim da istaknem da ću pokušati da se izborim za mesto. Džo je fantastičan golman, ali ja sam došao da branim."

"Biće teško, sestan sam toga, ali Siti je veliki klub i ovo je velika prilika za mene. Daću sve od sebe da zaigram."
- objasnio je Kabaljero, a zatim i dodao da je najveći razlog zbog kog se odlučio za Mančester Siti trener ove ekipe Manuel Pelegrini, koji ga je trenirao i u Malagi.

"Za mene je to bilo od ključne važnosti. Nisam imao sumnje u transfer. Smatram da je to bilo potrebno za moju karijeru, život i moju porodicu."

"Pelegrini mi ništa nije obećao. Samo sam znao da me je želeo. Došao sam ovde zato što je to bilo najbolje za moju karijeru."
- zaključio je Kabaljero.

Šta mislite, hoće li on uspeti da se nametne na golu 'Građana'?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke