Kad "pevci" ne znaju kada je pravo vreme za "kukurikanje"

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 27.09.2021.
09:56
Izvor: Sportske.net

Bilo je pravo vreme letos.

EPA-EFE/Facundo Arrizabalaga
EPA-EFE/Facundo Arrizabalaga

Povezane vesti

Fudbalski klub Totenhem nalazi se u seriji katastrofalnih rezultata, a da postoje veći problemi unutar ekipe potvrdio je poraz od Arsenala.

Ni same "tobdžije" ne blistaju ove sezone, baš kao što nisu ni u prethodne dve, ali su Totenhemu uspeli da postignu tri gola nanevši im treći uzastopni poraz pridruživši se Kristal Palasu i Čelsiju.

Totenhem je daleko od ekipe koja je imala enorman napadački potencijal prošle sezone. Igrači se nisu promenili, trener jeste i sistem Nuna Espirita Santa je za sada mnogo uticao na Harija Kejna i Hjon Min Sona. 

Međutim, ne leži samo tu ključ problema, smatraju engleski mediji, već se tu potkrada i činjenica da Totenhem nije želeo da pusti Harija Kejna da napusti klub ovog leta. Iako je stvorio nekoliko šansi, mogao da se upiše u listu strelaca, sam Kejn je izgleda srećno i njegov govor tela je to predočio u brojnim navratima.

Igrač poput njega neće se lako odreći kluba koji mu je dao sve. Pružiće svoj maksimum, ali deluje da se oseća iznevereno, emotivno ispražnjeno. 

Bilo je pravo vreme za njega da napusti Totenhem ovog leta, veruje Geri Nevil, ali isto tako je i za "pevce" bilo idealno da ga puste za 100 miliona evra.

"Ne izgleda srećno. Lopte koje su saigrači upućivali ka njemu nisu bile najbolje. Gledajući ga, ne izgleda kao sav svoj. Deluje kao da se još bori sa situacijom od leta", smatra Nevil.

Čitava ta situacija kao da se održava i na ostatak ekipe, pre svega na Hjon Min Sona koji daje golove na početku ove sezone, ali ni on nije podjednako aktivan u fazi napada kao što je to bilo minule godine.

Sveukupni utisak je kao da Totenhem nije znao da je ovo pravi momenat da Kejn napusti ekipu. Daleko su od borbe za bilo koji trofej, kad-tad će morati u život bez njega, a leto koje je za nama moglo je da pokrene proces "renoviranja".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke